results

Veliki je broj usluga u jednom paketu uz veoma povoljno mesečno održavanje.

Dodatno se plaća: dodela serije čekova na kućnu adresu 100 RSD, na šalteru Banke 50 RSD. Provizija za plaćanje računa putem elektonskog ili mobilnog bankarstva naplaćuje se 0,25% od iznosa računa, minimum 10 RSD.

Dinarski tekući račun

Uključeno u cenu paketa: tekući račun, dozvoljeni minus, čekovi, plaćanje putem mobilnog telefona (MobiBank PŠ), e-banking usluga (Homeb@nking sistem), upit u stanje po tekućem računu fizičkog lica putem SMS poruke, telefonski govorni automat i trajni nalog. Cena za penzionere koji primaju penziju preko Poštanske štedionice je samo 85 dinara.

Održavanje računa

110,00 RSD

Ovaj paket nije povoljan za one koji koriste neku od platnih kartica (Visa Classic, Dina debitna i Dina kreditna) zato što se naplaćuje mesečno servisiranje kartica 75 RSD, takođe naplaćuje se i servisiranje elektronskih servisa (eBanking i mBanking) 75 RSD mesečno, plaćanje računa putem elketronskog bankarstva naplaćuje se minimum 22 RSD po nalogu, izdavanje čekova naplaćuje se 50 RSD mesečno, a naknada za odobravanje dozvoljenog prekoračenja je 2% od iznosa prekoračenja, minimum 500 RSD.

Halkbank Osnovni račun

Ovaj paket daje ti mogućnost da koristiš trajni nalog za plaćanje mesečnih obaveza, možeš da koristiš DinaCard debitnu i Visa Classic platne kartice, možeš da dobijaš besplatna SMS obaveštenja o promenama po računu, dostupna ti je i usluga elektronskog i mobilnog bankarstva, izvod o stanju računa dobijaš jednom mesečno besplatno na šalteru banke, imaš mogućnost korišćenja čekova, mogućnost korišćenja DinaCard kreditne kartice, kao i dozvoljeno prekoračenje po računu.

Održavanje računa

120,00 RSD

Paket sadrži osnovne usluge, ali ukoliko hoćeš da koristiš SMS servis mesečno moraš da platiš 50 RSD i ukoliko hoćeš da koristiš servis SMS alarm dodatno plaćaš 80 RSD mesečno. Ukoliko uključiš sve dodatne usluge u paket, cena paketa je 279 RSD.
Nalog za plaćanje putem elektronskog ili mobilnog bankarstva naplaćuje se 15 RSD po nalogu.

Paket račun Selektor

Osnovni Paket Selektor sadrži: tekući dinarski račun, tekući devizni račun, dozvoljeno prekoračenje po računu, račun oročenog depozita, račun štednje po viđenju, debitne kartice (po izboru), kreditnu karticu i telefonski servis. Dodatne usluge u Paketu selektor su: e - banking (bez naknade), M banking (bez naknade), SMS Servis, trajni nalog (bez naknade), SMS Alarm.

Održavanje računa

149,00 RSD

Dobra strana ovog paketa je što bez odlaska u banku možeš podneti zahtev za otvaranje računa, putem aplikacije Mobi banke ili možeš da posetiš inetnet bankarstvo. Nakon toga, možeš da izabereš da odeš i potipišeš ugovor u nekoj od Telenor prodavnica ili da Mobi banka poseti tebe.

Paket Starter

Paket sadrži: viševalutni tekući račun (valute RSD, EUR, USD, GBP, CHF i NOK), uslugu plaćanja na broj mobilnog ili e-mail, plaćanje računa na klik (plaćanje postpaid Telenor računa), trajni nalog (plaćanje unutar trajnog naloga Mobi banke se ne naplaćaju, a izvan Mobi banke naplaćuje se 20 RSD), najnapredniju self-care opciju za debitnu karticu (izdavanje se naplaćuje 500 RSD), SMS obaveštenje (poruka o prilivu novca se ne naplaćuje,a o odlivu novca sa tekućeg računa naplaćiuje se 10 RSD po poruci bez pdv-a) i debitnu Dina i Master Card karticu.

Održavanje računa

150,00 RSD

Ovaj paket je za one kojima su potrebne samo naosnovnije usluge.

Addiko osnovni paket račun

Ovaj paket obuhvata samo najosnovnije usluge: Dina debitnu karticu, mesečni izvod i SMS servis.

Održavanje računa

150,00 RSD

Ovaj paket je za one koji koriste samo najosnovnije usluge banke.

Mana ovog paketa je što se za elektronsko bankrastvo mesečno doplaćuje 70 RSD.

AIK Osnovni tekući račun

Paket sadrži više usluga. Ovo je paket za zaposlena lica i on obuhvata: tekeći račun, Visa Electron debitnu karticu, SMS servis, izvod po tekućem računu. Za korišćenje elektronskog bankarstva doplaćuje se 70 RSD mesečno.

Održavanje računa

150,00 RSD

Imaš neke nedoumice?

Treba ti pomoć oko nečega? Ne možeš da nađeš odgovor na pitanje u Bazi znanja? Klikni na dugme ispod i pošalji nam svoje pitanje, a mi ćemo ti odgovoriti u što kraćem roku.

Postavi pitanje

Veliki broj usluga u jednom paketu uz veoma povoljno mesečno održavanje. Paket je za one koji vole jednostavne i ne mnogo moderne pakete. Za svaku dodatnu usluge, pitajte za neki drugi paket u ovoj banci. Paket možeš proširiti uključivanjem osiguranja od nezgode, gubitka posla ili bolovanja, kao i uključivanjem putnog osiguranja.

Osnovni tekući račun

Veliki broj usluga u jednom paketu uz veoma povoljno mesečno održavanje. Uključeno u cenu paketa: tekući račun, devizni račun, korišćenje debitne platne kartice, SMS obaveštenja, trajni nalog, e-banking.

Održavanje računa

159,00 RSD

Dosta usluga za samo jedan dinar više. Za sve koji žele da otvore tekući račun i usmere primanja, pa je samim tim malo ograničavajuća. Ali zato nema stvari koje dodatno plaćaš.

Europlata

Uključeno u cenu paketa: održavanje tekućeg računa,Dina debitna kartica, Visa Electron debitna kartica, dozvoljeni minus u visini dva primanja, i to odmah posle uplate prve zarade, povoljnije kamatne stope za gotovisnke, potrošačke i stambene kredite, on-line bankarstvo, govorni automat i trajni nalog za plaćanje računa.

Održavanje računa

160,00 RSD

Ukoliko u okviru ovog paketa koristiš šest osnovnih usluga mesečno zaduženje je 290 RSD. Takođe, imaš mogućnost da uključiš i sledeće usluge koje se dodatno plaćaju: pozajmica 90 RSD, dodatni SMS 50 RSD, Visa Gold 140 RSD, devizni račun 350 RSD, putno osiguranje 340 RSD, pomoć u kući i na putu 399 RSD i osiguranje od nezgode 249 RSD.

Može paket tekući račun

Paket računa sadrži: Tekući račun, Dinacard karticu, Visa Electron karticu, internet bankarstvo, mobilno bankarstvo i SMS obaveštenje.

Održavanje računa

290,00 RSD

Ovo je paket koji je namenjen svim korisnicima: mladima od 18 godina, zaposlenima i penzionerima. Paket se sastoji iz tri dela (A, B i C) koja možeš da kombinuješ i to tako da možeš da uzmeš samo tip A, A+B ili A+B+C. U okviru paketa A dobijaš savremene usluge transfera novca i plaćanja - usluge vezane za tekući račun i taj paket te košta 250 RSD.Ukoliko se odlučiš za drugu kombinaciju A+B, tu dobijaš sve usluge iz A dela i možeš da koristiš dozvoljeno prekoračenje do 30.000 RSD bez obračuna kamate, a naknada za ovaj paket je 500 RSD.A ukoliko se odlučiš za treću kombinaciju A+B+C, dobijaš sve iz paketa A i B i dobijaš i još polisu osiguranja po izboru, a cena ovog paketa je 550 RSD mesečno.

Start paket tekući račun

Osnovni START paket tekući račun sadrži: dinarski tekući račun, debitnu karticu (MasterCard debit ili Visa electron), mesečni izvod po tekućem računu, trajni nalozi bez naknade, izdavanje čekova bez naknade, isplata penzije unapred (važi samo za penzionere), SMS servis, devizni račun + Visa electron debit (devizna), kreditna kartica VISA Classic, MasterCard standard ili VISA Gold revolving (bez naknade za izdavanje i mesečne članarine, eBanking i mBanknig (bez naknade) i usluga Kontakt centra bez naknade.

Održavanje računa

250,00 RSD

Iako ovaj paket pruža vise usluga, cena paketa je visoka.

NLB Dobar račun

Paket obuhvata: Dina debitnu karticu, Visa Electron karticu (na zahtev), dozvoljeno prekoračenje, mesečni izvod, trajni nalog, dopunu računa mobilnog telefona, SMS servis (obaveštenje o prilivu), devizni račun, NLB Klik Light (e- banking), NLB Klik Full (e- banking), NLB Čuvarkuću-kreditnu karticu za plaćanje na rate (odloženo plaćanje roba i usluga i podizanje gotovine.), Visa Credo (revolving karticu).

Održavanje računa

300,00 RSD

Paket nudi samo najosnovnije usluge. Za one koji žele da koriste uluge elektronskog bankarstva moraće da se informišu o drugim paketima u banci.

Osnovni

Ovaj paket obuhvata: dinarski tekući račun, Dina debitnu karticu, trajni nalog, dozvoljeno prekoračenje, mogućnost dobijanja čekova i SMS obaveštenja o uplatama.

Održavanje računa

190,00 RSD

Ovo je osnovni paket sa dosta specifičnim uslugama.

Jeste malo skuplji, ali ako su ove usluge ono što ti zaista treba, onda je pravi paket za tebe.

Ukoliko otvoriš račun online dobijaš FitPass karticu sa 6 besplatnih treninga.

Paket Confort

Paket Confort sadrži: tekući dinarski račun, tekući devizni račun, debitne kartice (DinaCard i Visa Classic debitne kartice), e- bank i SMS info, povlašćeni kurs.

Održavanje računa

290,00 RSD

Ovaj paket nudi širok spektar usluga, ali je i mesečna naknada visoka. Dobro je što su sve transakcije koje obaviš putem internet/mobilog bankarstva besplatne.

Total paket

Paket sadrži: tekući dinarski račun, devizni račun (u valuti EUR, USD, CHF), besplatno izdavanje Visa Electron/Maestro/Dina debitne kartice, dozvoljeni minus po tekućem računu u visini od dve mesečne zarade, besplatno internet i mobilno bankarstvo, štednu knjižicu, besplatne SMS poruke o promenama po računu (prvih 10 SMS poruka o podlivu po računu i notifikacija o transakcijama platnim karticama su besplatne, a nakon toga se ova usluga naplaćuje 5 RSD po poruci) i pet besplatnih podizanja gotovine na bankomatima drugih banaka u zemlji.

Održavanje računa

550,00 RSD

Paket je skuplji i sadrži samo osnovne usluge. Naplaćuje se provizija za plaćanje računa putem elektronskog bankarstva 0,25% po nalogu, minimum 25 RSD, a maksimum 2.500 RSD.

Paket račun Standard

Ovaj paket sadrži sledeće proizvode: tekući račun u RSD (sa kamatom na pozitivan saldo), tekući račun u EUR (sa kamatom na pozitivan saldo), pozajmicu po tekućem računu, Dina debitnu karticu, E-banking Personal i SMS uslugu.

Održavanje računa

200,00 RSD

Ovaj paket ima dosta praktičnih opcija, naročito ako koristiš trajni nalog za plaćanje. Nije bitno da li imaš redovna primanja, imaćeš svog ličnog bankara sa imenom i prezimenom koji čini da imaš dobar odnos sa bankom. Ako ne putuješ u inostranstvo, onda je ovo dobar paket za tebe.

Paket Klasik

Uključeno u cenu paketa: dinarski tekući račun, DinaCard kartica za korišćenje sredstava sa računa na bankomatu i za plaćanje u zemlji, SG Home bank elektronsko bankarstvo, Vocalia telefonski govorni sistem za uvid u stanje po računima, prenos sa tekućeg na štedni račun i kupovinu deviza, Mobilia, sistem koji omogućava da proveriš stanje na računu SMS porukom i ukoliko želiš, mogućnost da dobijaš obaveštenja o izvršenim transakcijama platnim karticama, VMS usluga, dopuna pre-paid računa mobilnog telefona preko kartice, Trajni nalog uz koji možeš da plaćaš račune za Infostan, Telenor, Telekom i Vip Mobile bez odlaska u banku.

Održavanje računa

295,00 RSD

Za one koji vole jednostavne i ne mnogo moderne pakete. Za svaku dodatnu usluge, pitajte za neki drugi paket u ovoj banci. Tekući račun se otvara bez obzira da li ste u radnom odnosu ili ne. Otvaranje računa je besplatno. Postoji mogućnost otvaranja računa online, i u tom slučaju dobijaš besplatno održavanje računa prvih 12 meseci.

Tekući račun

Uključeno u cenu paketa: uz tekući račun se nudi mogućnost korišćenja dozvoljenog minusa, čekova kao i slanje izvoda na kućnu adresu. Možeš da odabereš karticu koju hoćeš da koristiš: Mastercard Faster ili Visa Electron. Dodatno se plaća usluge NetBanking-a 70 RSD mesečno, kao i MBanking-a 70 RSD mesečno i SMS usluga 50 RSD. Takođe, provizija za korišćenje NetBankinga i MBankinga je 0,25% po nalogu, minimum 15 RSD, maksimum 1.500 RSD.

Održavanje računa

180,00 RSD

Uz ovaj paket klijent dobija i osiguranje od finansijskih gubitaka nastalih zloupotrebom platne kartice Visa PayWave i drugih rizika i osiguranje od posledica nesrećnog slučaja (osiguranje za slučaj trajnog invaliditeta od 50% do 100% kao posledice nesrećnog slučaja (nezgode) ili smrti usled nezgode.

Kombank Aktiv Set

Uključeno u cenu paketa: tekući račun- dinarski i devizni, debitna kartica Visa PayWave, elektronski servisi (eBank, mBank i SMS servis), trajni nalog, dozvoljeni minus u iznosu do jedne mesečne plate uvećane za 50%, sa rokom otplate do 24 meseca, povoljniji kurs za kupoprodaju deviza, kreditne kartice sa odloženim plaćanjem- Visa Revolving kreditna kartica ili MasterCard Installment kreditna kartica ili MasterCard Standard kartica sa odloženim plaćanjem – jedna od navedenih kartica može biti u setu, bez naknade za godišnju članarinu i čekovi- izdavanje prvih pet čekova u mesecu je bez naknade.

Održavanje računa

310,00 RSD

Dodatno plaćaš: SMS provera stanja po računima i karticama, provera kursne liste, kao i usluge aktiviranja i deaktiviranja pojedinačnih SMS obaveštenja.

Usluge provere stanja po računima i karticama, provera kursne liste, kao i usluge aktiviranja i deaktiviranja pojedinačnih
SMS obaveštenja tarifiraju se 6 dinara + PDV za korisnike MTS mreže, za korisnike Telenor mreže 6 dinara + PDV i za korisnike VIP
mreže 6 dinara + PDV.

Intesa Basic

Ovaj paket račun dobar je i zbog toga što svi mogu da ga koriste, bez obzira da li imaju redovna primanja/penziju. Uključeno u cenu paketa: tekući račun, korišćenje debitne platne kartice, SMS obaveštenja o prekoračenju na računu ili o transakciji preko kartice, kao i o prilivu sredstava na račun, e-banking.

Održavanje računa

195,00 RSD

Ne uspevaš da nađeš ono što ti je potrebno?
Pokušaj ponovo sa pretragom.

Keš

Auto

Novac za stan

Štednja

Kreditna kartica

Račun u Banci

Pogledaj i ovo