Krediti

Treba ti kredit? Pogledaj sve ponude kredita na jednom mestu i odaberi ponudu koja ti najviše odgovara.

Keš krediti

Dinarski keš krediti

Treba ti keš, a tvoja plata je dinarska? Keš krediti (dinarski) koji ne prate kretanje kursa evra mogu biti dobro rešenje. Ne treba ti dodatni novac za depozit. Ako uzmeš sa fiksnom kamatom, rata ti ostaje ista do kraja, a sa promenljivom kamatom - rata se menja svakog meseca.

Svi dinarski keš krediti

Evro keš krediti

Treba ti keš, a tvoja plata prati kretanje kursa evra? Ovi keš krediti (eur) bi mogli biti opcija za tebe. Problem može biti depozit od 30% od iznosa kredita koji ostaje u banci dok ne otplatiš kredit. Pitaj u banci da li može da ti uključi i iznos depozita u kredit. U suprotnom, pogledaj ponudu dinarskih keš kredita.

Svi evro keš krediti

Krediti za refinansiranje

Dinarski krediti za refinansiranje

Već si se zadužio, a treba ti keš i tvoja plata je dinarska? Pogledaj TOP 5 Krediti za refinansiranje (dinarski) - ne prate kretanje kursa evra. Bez depozita. Ako uzmeš sa fiksnom kamatom, rata ti ostaje ista do kraja, a sa promenljivom kamatom, rata se menja svakog meseca.

Svi dinarski krediti za refinansiranje

Evro krediti za refinansiranje

Već si se zadužio, a treba ti keš? Ako tvoja plata prati kretanje kursa evra, onda pogledaj TOP 5 Krediti za refinansiranje (eur). Depozit je 30% od iznosa kredita i ostaje u banci dok ne otplatiš kredit. Pitaj u banci da li može da ti uključi i iznos depozita u kredit, ako nemaš dovoljno novca. U suprotnom, pogledaj ponudu dinarskih kredita za refinansiranje.

Svi evro krediti za refinansiranje

Potrošački krediti

Dinarski potrošački krediti

Potrošački krediti (dinarski) su za tebe ako ti je plata dinarska. Nije obavezno učešće ili je minimalno. Ako uzmeš sa fiksnom kamatom, rata ti ostaje ista do kraja, a sa promenljivom kamatom rata se menja svakog meseca. Pogledaj sam šta ti više odgovara. U zavisnoti od visine kredita i namene kredita, pogledaj i installment kartice. Možda one mogu da ti završe posao na rate, ali bez kamate.

Svi dinarski potrošački krediti

Evro potrošački krediti

Ako treba nešto konkretno da kupiš uzmi u radnji predračun i u banci pitaj za potrošački kredit. Potrošački krediti (eur) imaju učešće od 30% i dobro je da plata prati kurs evra, jer prati i rata. Ako nije slučaj, pogledaj ponudu dinarskih potrošačkih kredita.

Svi evro potrošački krediti

Auto krediti

Dinarski auto krediti

Kupuješ auto, nov, polovan a nemaš dovoljno? Pogledaj TOP 5 iz ponude Auto krediti (dinarski) ako tvoja plata ne prati kurs evra i nemaš za učešće jer nije obavezno ili je minimalno. Biraj da li ti odgovara da se rata menja ili da je fiksna.

Svi dinarski auto krediti

Evro auto krediti

Ako tvoja plata prati kurs evra i imaš za učešće 30% od vrednosti automobila koji kupuješ, nov ili polovan, krediti koje treba da pogledaš su auto krediti (eur). Ukoliko to nije slučaj, pogledaj ponudu dinarskih auto kredita.

Svi evro auto krediti

Stambeni krediti

Dinarski stambeni krediti

Stambeni krediti (dinarski) nisu najpovoljniji na tržištu. Kamatne stope su previsoke, a neke banke nude ovu vrstu stambenih kredita na mnogo kraće periode otplate nego što je to uobičajno za standardni stambeni kredit. Zato, ovu vrstu stambenih kredita ne preporučujemo.

Svi dinarski stambeni krediti

Evro stambeni krediti

Ako hoćeš kredit sa fiksnom kamatom, budi u tom slučaju spreman da platiš malo više. Računaj na promenu kursa evra svakog meseca, ali fiksnu ratu. Ako želiš da iskoristiš trenutnu prednost niske stope EUROIBOR, pogledaj TOP 5 stambeni kredit (eur) sa promenljivom kamatom. Postoji i kredit sa kombinovanom kamatom gde na svake dve godine možeš da menjaš vrstu kamate.

Svi evro stambeni krediti

Krediti za renoviranje

Krediti za renoviranje prate kurs evra, važno ako ti je plata dinarska. Neke banke ovaj kredit isplaćuju po tranšama, dok neke isplaćuju 30% kredita u kešu, a ostatak po profakturama. Kod svih ovih kredita kamatna stopa je promenljiva.

Svi krediti za renoviranje