Štednja

Kako da odabereš banku za štednju? Pogledaj kako i gde sve možeš da štediš.

Štednja po viđenju

Izuzetno dobra ponuda Telenor banke za štednju po viđenju u dinarima sa pripisom kamate mesečno, a Eurobanke za evre i švajcarce.

Sve štednje po viđenju

Klasična oročena štednja

Klasična oročena štednja ima mnogo ponuda jer ima i mnogo kriterijuma: ročnost, visina štednog uloga, valute u kojima se štedi. Zato je važno da pogledaš ponude za ročnost koja te interesuje. Ukoliko već štediš u nekoj banci, raspitaj se o specijalnim uslovima za lojalne klijente jer banke žele da sačuvaju svoje štediše.

Sve klasične oročene štednje

Dečija štednja

Bake i deke da obrate pažnju na ponudu Banke Intesa za štednju u eurima: odlično rešene uplate za račune Dečja štednja iz bilo koje ekspoziture u Srbiji. Iako oni ne mogu da otvore račun na ime svojih unuka, devizne uplate nisu moguće, ali Banka Intesa ima rešenje. Još dobiju i sertifikat za uplatu kao poklon za rodjendan koji mogu da daju svom unučetu.

Sve dečije štednje

Štednja sa rentom

Štednja sa rentom omogućava ti da kamatu koristiš unapred. Visina kamate zavisi od uloga, valute u kojoj štediš i perioda oročenja. Kamata može biti isplaćena mesečno, tromesečno i šestomesečno u zavisnosti od banke. Zato uvek klikni na dugme SAVET.

Sve štednje sa rentom

Stepenasta štednja

Stepenasta štednja zarađuje na svakoj stepenici. Na ovaj način zarađuješ ukupno najviše (bilo za rok 6, 12 ili 24 meseca), a najmanje gubiš u slučaju prekida oročenja.

Sve stepenaste štednje

Štednja unapred

Bitno je da sagledaš ponude za svaku ročnost. Štednja unapred zaradi kamatu unapred pod uslovom da ulog ostane do isteka perioda oročenja.

Sve štednje unapred