Meni treba

Račun u Banci

Šta želiš od računa?

Želim što više da radim on-line

PLAĆENA REKLAMA

Akcijska Addiko štednja u evrima

Povećajte vrednost vašeg novca uz kamatnu stopu od 2% na 6 meseci.

SAZNAJ VIŠE

Više usluga u računu

Ako želiš da što manje odlaziš u banku, a koristiš što više elektronsko bankarstvo i svoj mobilni telefon, onda je ovo pravi izbor za tebe. Paket je malo je skuplji, ali vredi.

results

Ovaj paket ima visoku cenu paketa, a nudi mali broj usluga.

Zlatni

Paket obuhvata: Dinarski tekući račun i devizni tekući račun, DINA debitna kartica za plaćanje u zemlji, VISA Gold debitna kartica za plaćanje u zemlji, inostranstvu ili putem interneta, VISA Gold popusti, mogućnost dobijanja čekova, mogućnost aktiviranja trajnog naloga, SMS servis, mogućnost dozvoljenog minusa, elektronsko i mobilno bankarstvo bez plaćanja naknade prilikom plaćanja naloga, putno osiguranje: Osigurana suma 20.000 evra, pokrivanje teritorije Evrope, Rusije i Turske, do 30 dana tokom godine, povoljnija kamatna stopa na oročenu štednju za iznose veće od 10.000 EUR i rokom oročenja od 12 meseci i duže, povoljniji menjački kurs na šalteru banke, za kupovinu EUR, USD i CHF.

Održavanje računa

470,00 RSD

Ovo je paket sa dosta posebnih usluga, imaš mogućnost da obavljaš menjačke poslovee po posebnoj Addiko Cosmos kursnoj listi, kao i popuste za kupovinu roba i usluga u zemlji.

Addiko Cosmos paket račun

Ovaj paket sadrži: dinarski tekući račun, VISA Black debitnu karticu (bez troškova za izdavanje i članarine, mogućnost podizanja gotovine bez naknade na bankomatima Addiko banke u Srbiji, Crnoj Gori, BiH i Hrvatskoj i posebni popusti prilikom kupovine robe i usluga u vise od 20 trgovačkih mesta u zemlji), Addiko COSMOS kursna lista, mesečni izvod, trajni nalog, SMS obaveštenje, Addiko E-banking, devizni račun (u EUR ili USD), MasterCard debitna kartica (mogućnost korišćenja kartice u EURO zoni i bez naknade za konverziju) i VISA Revolving kreditna kartica.

Održavanje računa

560,00 RSD

Paket nema toliko širok spektar usluga, a cena paketa je visoka. Klijenti koji otvore ovaj paket dobijaju povoljnije uslove za oročenu šrednju u RSD, kao i povoljnije keš kredite, kredite za refinansiranje i potrošačke kredite. Ovi klijenti takođe imaju na usluzi i ličnog bankara.

NLB Zlatni račun

Paket obuhvata: Visa Electron, zlatna Maestro debitna kartica, dozvoljeno prekoračenje, mesečni izvod, trajni nalog, dopunu računa mobilnog telefona, devizni račun, NLB sms Klik (obaveštenje o prilivu na račun), NLB eKlik (elektronsko bankarstvo), NLB mKlik (mobilno bankarstvo), NLB Čuvarkuća (kreditna kartica sa otplatom na rate).

Održavanje računa

480,00 RSD

Ovo je jedan od skupljih paketa. Sadrži tri jedninstvene usluge: Vaš lekar na vezi, Vaš majstor i Vaš drug na drumu. Korisnici ovog paketa računa dobijaju karticu za korišćenje besplatnih 24/7 servisa. Pozivom kontakt centra na broj +381 11 411 88 99 dobijate željenu uslugu. Usluga je aktivna 72 sata posle izdavanja kartice i traje godinu dana. Ovaj paket računa možeš dopuniti i paketima osiguranja: Siguran račun (osiguranje od nezaposlenosti i nezgoda) i Siguran račun plus (osiguranje od nezaposlenosti, nezgoda i dužeg bolovanja), kao i paketima putnog osiguranja: Sigurni u Evropi (po ceni od 199 RSD) i Sigurni u svetu (po ceni od 299 RSD).

Jednostavno tekući račun

Ovaj paket u svojoj ponudi sadrži: dinarski i devizni račun, debitnu karticu, besplatno održavanje Super kartice, SMS obaveštenja za transakcije preko 1.000 RSD, trajni nalog, MasterCard Standard kreditnu karticu (plaćanje na rate), internet bankarstvo, mobilno bankarstvo i ‘’Dobro jutro’’ štednju (online štednju sa oročenjem preko noći). Pored ovih usluga u ponudi ima i još tri jedinstvene usluge koje su dostupne korisnicima ovog paketa 24/7, a to su: Vaš lekar na vezi: dežurni lekar opšte prakse je uvek dostupan za sva pitanja i savete, Vaš majstor: u najkraćem roku resave problem kvarova na električnim ili vodovodnim instalacijama u vašem domu, ovom uslugom su pokriveni troškovi izlaska majstora na teren I izvođenja popravke, i Vaš drug na drumu: dolazi na lice mesta i osposobljava vase vozilo za nastavak puta, a u slučaju kada popravka na licu mesta nije moguća, biće organizovana šlep služba do 300 km udaljenosti, ovom uslugom su pokriveni troškovi izlaska na teren, izvođenje popravke na drumu (dve popravke godišnje) i troškovi šlep službe (dva puta godišnje).

Održavanje računa

319,00 RSD

Ovo je jedan od najskupljih paketa računa koji sadrži više specifičnih usluga. Jedna od dodatnih pogodnosti je besplatno Wiener Städtische osiguranje po tvom izboru (pomoć na putu – manji kvarovi i transport vozila, osiguranje imovine i stvari, putno osiguranje - pokriva 90 dana u toku godine, porodično putno osiguranje – pokriva 30 dana u toku godine ili osiguranje u slučaju odlaganja leta i gubitka prtljaga). Ukoliko želiš da uključiš SMS uslugu mesečno moraš da doplaćuješ još 50 RSD. Postoji mogućnost online otvaranja računa.

Premium tekući račun

Paket ti pruža mogućnost podizanja novca na svim bankomatima u zemlji bez naknade, imaš povlašćeni kurs za zamenu deviza, kao i besplatnu uslugu internet (NetBanking) i mobilnog (MBanking) bankarstva. Takođe, za ovaj paket je vezana MasterCard Gold debitna kartica, koja ti pruža mogućnost beskontaktnog plaćanja, sigurnog internet plaćanja garantovanog MasterCard Secure kodom, članstva u Biznis klubu na Aerodromu „Nikola Tesla“ kao i članstva u MasterCard Elite programu čime stičete pravo učešća u svim „Kupi i osvoji“ kampanjama koje organizuje MasterCard.

Održavanje računa

595,00 RSD

Ovo je najskuplji paket računa koji pored osnovnih usluga sadrži i neke specifične kao što su Kombank Trader- aplikacija za trgovanje hartijama od vrednosti (bez naknade za izdavanje sertifikata) i Kombank Premijum program pogodnosti – partnerske kompanije Komercijalne banke koje korisnicima premijum seta obezbeđuju dodatne pogodnosti prilikom kupovine proizvoda ili usluga. Takođe, uz ovaj paket klijent dobija i osiguranje od finansijskih gubitaka nastalih zloupotrebom platne kartice MasterCard Gold Contactless i drugih rizika (Secure wallet), Osiguranje od posledica nesrećnog slučaja (osiguranje za slučaj trajnog invaliditeta od 50% do 100% kao posledice nesrećnog slučaja (nezgode) i smrti usled nezgode) i zdravstveno osiguranje za slučaj hirurških intervencija.

Kombank Premijum Set

Paket sadrži: dinarski i devizni račun, debitnu karticu MasterCard Gold Contactless, trajni nalog, dozvoljeno prekoračenje u visini jedne plate uvećane za 50%, sa rokom otplate do 24 meseca, povoljniji kurs za kupoprodaju deviza, kreditne i kartice sa odloženim plaćanjem - Visa Revolving kreditna kartica ili MasterCard Installment kreditna kartica ili MasterCard Standard kartica sa odloženim plaćanjem – jedna od navedenih kartica može biti u setu, bez naknade za godišnju članarinu ili Visa Gold kartica sa odloženim plaćanjem i putnim zdravstvenim osiguranjem – bez naknade za godišnju članarinu i čekovi- izdavanje prvih pet čekova mesečno je besplatno.

Održavanje računa

610,00 RSD

Imaš neke nedoumice?

Treba ti pomoć oko nečega? Ne možeš da nađeš odgovor na pitanje u Bazi znanja? Klikni na dugme ispod i pošalji nam svoje pitanje, a mi ćemo ti odgovoriti u što kraćem roku.

Postavi pitanje

Ukoliko u okviru ovog paketa koristiš šest osnovnih usluga mesečno zaduženje je 290 RSD. Takođe, imaš mogućnost da uključiš i sledeće usluge koje se dodatno plaćaju: pozajmica 90 RSD, dodatni SMS 50 RSD, Visa Gold 140 RSD, devizni račun 350 RSD, putno osiguranje 340 RSD, pomoć u kući i na putu 399 RSD i osiguranje od nezgode 249 RSD.

Može paket tekući račun

Paket računa sadrži: Tekući račun, Dinacard karticu, Visa Electron karticu, internet bankarstvo, mobilno bankarstvo i SMS obaveštenje.

Održavanje računa

290,00 RSD

Ovo je paket sa dosta dobrih opcija, prilagođen i onima koji putuju u inostranstvo. Nije bitno da li imaš redovna primanja, imaćeš svog ličnog bankara sa imenom i prezimenom koji čini da imaš dobar odnos sa bankom. Ostali troškovi: SMS poslat na broj 2323 8.40 RSD + cena SMS poruke po tarifnom paketu mobilnog operatera. SMS izveštaj o uplati na račun 7 RSD po SMS poruci. SMS upit u roamingu 8.40 RSD + cena SMS poruke po tarifnom paketu mobilnog operatera. SMS obaveštenje o transakciji nastaloj platnom karticom 7 RSD po obaveštenju, uz Paket Praktik: 5 obaveštenja bez naknade, ostala 7 RSD po obaveštenju. Takođe, prednost ovog paketa je da može da bude i besplatan, odnosno da ti održavanje paketa bude upola jeftinije i to: ukoliko plaćaš debitnom karticom u zemlji u toku meseca u ukupnom iznosu od 10.000 RSD mesečno održavanje paketa ti se umanjuje za 50% i iznosi 197,50 RSD ili ukoliko plaćaš debitnom karticom u zemlji u toku meseca u ukupnom iznosu od 35.000 RSD mesečno održavanje paketa ti se umanjuje za 100% i iznosi 0 RSD.

Paket Praktik

Uključeno u cenu paketa: dinarski i devizni tekući račun, Visa Electron International kartica za korišćenje sredstava sa računa na bankomatu i za plaćanje u zemlji i inostranstvu, SG Home bank elektronsko bankarstvo, Vocalia telefonski govorni sistem za uvid u stanje po računima, prenos sa tekućeg na štedni račun i kupovinu deviza Mobilia, sistem koji omogućava da proveriš stanje na računu SMS porukom i ukoliko želiš, mogućnost da dobijaš obaveštenja o izvršenim transakcijama platnim karticama, trajni nalog uz koji možeš da plaćaš račune za Infostan, Telenor, Telekom i Vip Mobile bez odlaska u banku.

Održavanje računa

395,00 RSD

Ovo je paket sa dosta posebnih usluga. Paket Privilege uključuje životno osiguranje, povoljniji kurs prilikom prodaje i otkupa efektive, a u Metro Cash&Carry distributivnim centrima plaćaš bezgotovinski do visine sredstava na tekućem računu.

Paket Privilege

Bolji paket računa Paket Privilege sadrži: tekući dinarski račun, tekući devizni račun, debitne kartice (Visa Electron, Visa Gold, Dina Card Electron, Dina Bel Medic kartica, Dina Aman kartica, Metro debitna kartica,), e- bank, m-bank, SMS info i besplatne trajne naloge. Takođe dobijaš i popust od 5% prilikom kupovine proizvoda Maestro Travel paket koji omogućava putno i zdravstveno osiguranje za vreme putovanja u trajanju od 90 dana u toku godine.

Održavanje računa

390,00 RSD

Paket nije pogodan za zahtevne klijente zato što sadrži osnovne usluge. Otkazivanje ovog paketa banka naplaćuje 500 RSD.

Paket račun Premium

Ovaj paket sadrži: tekući račun u dinarima (sa kamatom na pozitivan saldo), tekući račun u evrima (sa kamatom na pozitivan saldo), pozajmicu po tekućem računu, Dina debitnu karticu, Visa debitnu karticu, Visa kreditnu karticu, E-banking Personal i SMS uslugu.

Održavanje računa

300,00 RSD

Ne uspevaš da nađeš ono što ti je potrebno?
Pokušaj ponovo sa pretragom.

Keš

Auto

Novac za stan

Štednja

Kreditna kartica

Račun u Banci