Paketi računa za penziore

Ako si penzioner, gledaj onda baš račun koji je pravljen za tebe, jeftin i bez mnogo komplikovanih usluga. Imaš i povoljnije uslove kad uzimaš kredit ili dozvoljeni minus.

results

I ovaj paket sadrži osnovne usluge. Dodatno se plaća dodela serije čekova na kućnu adresu 200 RSD, na šalteru banke 10 RSD po čeku. Provizija za plaćanje računa putem elektronskog bankarstva ili mobilnog bankarstva naplaćuje se 0,25% od iznosa računa, minimum 10 RSD.

Tekući račun

Uključeno u cenu paketa: tekući račun, dozvoljeni minus, čekovi, plaćanje putem mobilnog telefona (MobiBank PŠ), e-banking usluga (Homeb@nking sistem), upit u stanje po tekućem računu putem SMS poruke, telefnoski govorni automat i trajni nalog.

Održavanje računa

70,00 RSD

Ovo je dobar paket za penzionere, imaš uključene najpotrebnije usluge.

Penzija

Paket obuhvata: dinarskitekući račun, trajni nalog, Dina debitnu karticu, dozvoljeno prekoračenje, čekove, SMS obaveštenje o prilivima na račun i mobilno bankarstvo bez plaćanja naknade za naloge.

Održavanje računa

150,00 RSD

Paket ima više usluga. Uz ovaj paket dobijaš i osiguranje imovine i zdravstveno osiguranje za slučaj hiruških intervencija. Takođe, još jedna povoljnost su keš krediti za penzionere bez naknade za obradu zahteva.

Kombank Klasik Set

Uključeno u cenu paketa: tekući račun, devizni račun, debitna kartica Visa PayWave, elektronski servisi eBank i SMS, trajni nalog, dozvoljeno prekoračenje u visini jedne penzije uvećane za 50%, sa rokom do 24 meseca, povoljniji kurs za kupoprodaju deviza, kartica sa odloženim plaćanjem- Dina Dis kartica i čekovi (izdavanje prvih pet čekova u mesecu je besplatno)

Održavanje računa

199,00 RSD

Uz ovaj paket možeš da koristiš i jedinstvenu uslugu MediFree Zlatne godine koja ti obezbeđuje: besplatne lekarske preglede, vrhunsku zdravstvenu uslugu i mogućnost zakazivanja pregleda telefonom. Provizija za plaćanje računa putem elektronskog bankarstva naplaćuje se 0,5% od iznosa računa, minimum 8 RSD.

Paket Zlatne godine

Uz ovaj paket dobijaš: Dina debitnu karticu (bez troškova izdavanja i održavanja), dozvoljeno prekoračenje po računu- odmah po uplati prve penzije, kao i povoljniju godišnju kamatnu stopu od standardne u ponudi banke, Visa kreditnu karticu- bez troškova izdavanja i održavanja, povoljniju godišnju kamatnu stopu od standardne u ponudi banke, kao i mogućnost plaćanja na 3, 6, 9 i 12 mesečnih rata bez kamate, povoljniiju godišnju kamatnu stopu za gotovinske i kredite za refinansiranje i bez troškova za obradu kredita, povoljniju godišnju kamatu za štednju i minimalni iznos depozita za oročenu štednju od 100 EUR, trajni nalog za plaćanje računa, štedni trajni nalog Čuvar penzije- mogućnost štednje prebacivanjem sredstava sa tekućeg na štedni račun po povoljnijem kursu bez odlaska u ekspozituru banke, trajni nalog za dečiju štednju Zlato bakino/Zlato dekino- mogućnost štednje prebacivanjem sredstava sa tekućeg računa na štedni račun unučadi bez odlaska u banku, besplatno SMS obaveštavanje o promenama po računima i kreditnim karticama, besplatno korišćenje e-Banking, m-Banking i usluge telefonskog bankarstva i korišćenje čekova.

Održavanje računa

200,00 RSD

Paket obuhvata vise usluga. Mana je što se naplaćuje izdavanje čekovnih blanketa i što se naplaćuje provizija za plaćanje računa putem elektronskog bankarstva.

Penzionerski račun

Ovaj paket obuhvata: Dina debitnu karticu, Visa Electron debitnu karticu (na zahtev), dozvoljeno prekoračenje po računu (odobrava se nakon prve uplate penzije u visini mesečnih primanja), mesečni izvod, devizni račun, NLB smsKlik (obaveštenje o prilivu i transakcijama platnim karticama), NLB eKlik (elektronsko bankarstvo), NLB mKlik (mobilno bankarstvo), mogućnost dobijanja čekova i NLB Čuvarkuća (kreditna kartica sa otplatom na rate).

Održavanje računa

250,00 RSD

Imaš neke nedoumice?

Treba ti pomoć oko nečega? Ne možeš da nađeš odgovor na pitanje u Bazi znanja? Klikni na dugme ispod i pošalji nam svoje pitanje, a mi ćemo ti odgovoriti u što kraćem roku.

Postavi pitanje

Ne uspevaš da nađeš ono što ti je potrebno?
Pokušaj ponovo sa pretragom.

Keš

Auto

Novac za stan

Štednja

Kreditna kartica

Račun u Banci

Pogledaj i ovo