Paketi računa za mlade

Ako si mlad, a želiš da samostalno upravljaš svojim novcem i da te to ne košta mnogo, pogledaj ovaj paket. Imaš i karticu koju možeš da koristiš i kod nas i u inostranstvu.

results

Fluo je namenjen studentima koji nemaju navršenih 27 godina života i koji jednom godišnje, a najkasnije 30. novembra donesu potvrdu o upisu tekuće godine studija. Ovaj paket ti daje mogućnost kreditiranja osnovnih studija ili master studija po povoljnim uslovima.

Fluo ponuda za studente

Ovaj paket obuhvata: tekući račun, semestro međunarodnu platnu karticu, e-banking i m-banking (plaćanja putem ovih servisa su besplatna), trajni nalog i vocalia telefonsko bankarstvo.

Održavanje računa

0,00 RSD

Paket je za mlade do 27 godina. Ukoliko račun otvoriš online dobijaš FitPass kartica sa 6 besplatnih treninga.

CA Index paket

Index paket sadrži: dinarski i devizni tekući račun, Dina i Visa platne kartice (debitna kartica koja omogućava plaćanje robe i usluga, kao i podizanje gotovine na bankomatima u zemlji i inostranstvu, kartica je bez troškova i bez članarine), SMS obaveštenja (poruke o prilivu novca, plaćanju preko kartica i podizanja na bankomatima), E-bank i M-bank paket.

Održavanje računa

0,00 RSD

Ovaj paket možeš potpuno besplatno da koristiš ukoliko imaš između 16 i 27 godina. Plaćanje računa i ispitnih prijava putem NetBanking-a obavlja se uz naknadu u iznosu od 0,25% od iznosa za plaćanje, minimum 15 RSD. Ukoliko želiš da uključiš uslugu mBanking-a mesečno doplaćuješ 70 RSD, a ukoliko hoćeš da imaš SMS uslugu mesečno doplaćuješ 50 RSD. Postoji mogućnost online otvaranja računa.

Erste Omladinski račun

Ovaj paket uključuje tekući račun i Dina debitnu karticu, koju možeš da koristiš za plaćanje u svim prodavnicama i na inetrnetu u zemlji i inostranstvu, a takođe uključuje i korišćenje NetBanking-a koji ti služi za plaćanje računa, ispitnih prijava, proveravanja stanja na računu svakog dana od 0 do 24h.

Održavanje računa

0,00 RSD

Ovaj paket je dostupan mladima od 18 do 26 godina. Dobro je za sve one koji koriste elektronsko bankarstvo, zato što su sva plaćanja putem elektronskog bankarstva bez provizije.

Raiffeisen CLUB paket

Paket sadrži CLUB tekući račun i MasterCard debitnu karticu za plaćanje raba i usluga u zemlji i inostranstvu, podizanje gotovine na bankomatima i kupovinu putem interneta. Takođe, imaš i uslugu elektronskog bankarstva koji možeš da koristiš za plaćanje računa, proveru stanja po računu. Uz ovaj paket dobijaš i SMS servis, dobijaćeš obaveštenja o svim promenama po računu, a možeš i da dopuniš kredit svog mobilnog telefona ili mobilnog telefona neke druge osobe iz iste mreže slanjem jedne SMS poruke.

Održavanje računa

0,00 RSD

Ovaj paket možeš besplatno da koristiš ukoliko imaš između 18 i 27 godina. Uz paket dobijaš još i osiguranje od finansijskih gubitaka nastalih zloupotrebom platne kartice Visa PayWave i drugih rizika (Secure wallet), uz osiguranje od nezakonitog korišćenja mobilnog telefona / SIM kartica.

Kombank Start Set

Paket sadrži: dinarski i devizni tekući račun, debitnu karticu Visa PayWave, elektronski servisi (eBank, mBank i SMS servis), uslugu trajnog naloga, povoljniji kurs za kupoprodaju deviza i pre-paid karticu- debitna kartica za mlade (One&Only)- bez naknade za izdavanje.

Održavanje računa

0,00 RSD

Veća je cena paketa, a sadrži samo najosnovnije usluge. Paket je za mlade od 15 do 26 godina.

Račun za mlade

Ovaj paket obuhvata: Dina debitnu karticu, Visa Electron Start Card (na zahtev), mesečni izvod, dopuna računa mobilnog telefona, NLB smsKlik (SMS obaveštenje o prilivu), devizni račun i NLB eKlik Lite (elektronsko bankarstvo).

Održavanje računa

150,00 RSD

Imaš neke nedoumice?

Treba ti pomoć oko nečega? Ne možeš da nađeš odgovor na pitanje u Bazi znanja? Klikni na dugme ispod i pošalji nam svoje pitanje, a mi ćemo ti odgovoriti u što kraćem roku.

Postavi pitanje

Ne uspevaš da nađeš ono što ti je potrebno?
Pokušaj ponovo sa pretragom.

Keš

Auto

Novac za stan

Štednja

Kreditna kartica

Račun u Banci

Pogledaj i ovo