PLAĆENA REKLAMA

Sberbank Super Štednja

Štedi gde EVRO više vredi

SAZNAJ VIŠE

Paketi računa za mlade

Ako si mlad, a želiš da samostalno upravljaš svojim novcem i da te to ne košta mnogo, pogledaj ovaj paket. Imaš i karticu koju možeš da koristiš i kod nas i u inostranstvu.

results

Fluo je namenjen studentima koji nemaju navršenih 27 godina života i koji jednom godišnje, a najkasnije 30. novembra donesu potvrdu o upisu tekuće godine studija. Ovaj paket ti daje mogućnost kreditiranja osnovnih studija ili master studija po povoljnim uslovima.

Fluo ponuda za studente

Ovaj paket obuhvata: tekući račun, semestro međunarodnu platnu karticu, e-banking i m-banking (plaćanja putem ovih servisa su besplatna), trajni nalog i vocalia telefonsko bankarstvo.

Održavanje računa

0,00 RSD

Paket je za mlade do 27 godina. Banka te nagrađuje ukoliko svojoj porodici, prijateljima i kolegama preporučiš da otvore račun u Credit Agricole banci i to: za dva nova klijenta koja preporučiš, dobijaš USB ili fudbalsku loptu, za pet preporučenih klijenata na poklon dobijaš MP3 plejer, a za 10 preporučenih klijenata na poklon dobijaš digitalni fotoaparat. Takođe, za studente popust do 25% u prodavnicama, turističkim agencijama, domovima zdravlja i obrazovnim centrima sa kojima Credit Agricole ima potpisan ugovor o saradnji. RoditeljI, čija deca imaju otvoren Index paket račun, mogu ostvariti olakšice prilikom podnošenja zahteva za gotovinske kredite, a takođe oslobođeni su troškova obrade zahteva i kamatna stopa im se smanjuje kako se povećava prosek ocena studenta na koga se vodi paket račun.

CA Index paket

Index paket sadrži: dinarski i devizni tekući račun, MaestroCard (debitna kartica koja omogućava plaćanje robe i usluga, kao i podizanje gotovine na bankomatima u zemlji i inostranstvu, kartica je bez troškova i bez članarine), SMS obaveštenja (poruke o prilivu novca, plaćanju preko kartica i podizanja na bankomatima), E-bank i M-bank paket.

Održavanje računa

0,00 RSD

Ovaj paket možeš potpuno besplatno da koristiš ukoliko imaš između 16 i 27 godina. Plaćanje računa i ispitnih prijava putem NetBanking-a obavlja se uz naknadu u iznosu od 0,25% od iznosa za plaćanje, minimum 15 RSD. Ukoliko želiš da uključiš uslugu mBanking-a mesečno doplaćuješ 70 RSD, a ukoliko hoćeš da imaš SMS uslugu mesečno doplaćuješ 50 RSD. Postoji mogućnost online otvaranja računa.

Erste Omladinski račun

Ovaj paket uključuje tekući račun i Master debitnu karticu, koju možeš da koristiš za plaćanje u svim prodavnicama i na inetrnetu u zemlji i inostranstvu, a takođe uključuje i korišćenje NetBanking-a koji ti služi za plaćanje računa, ispitnih prijava, proveravanja stanja na računu svakog dana od 0 do 24h.

Održavanje računa

0,00 RSD

Ovaj paket je dostupan mladima od 18 do 26 godina. Dobro je za sve one koji koriste elektronsko bankarstvo, zato što su sva plaćanja putem elektronskog bankarstva bez provizije.

Raiffeisen CLUB paket

Paket sadrži CLUB tekući račun i MasterCard debitnu karticu za plaćanje raba i usluga u zemlji i inostranstvu, podizanje gotovine na bankomatima i kupovinu putem interneta. Takođe, imaš i uslugu elektronskog bankarstva koji možeš da koristiš za plaćanje računa, proveru stanja po računu. Uz ovaj paket dobijaš i SMS servis, dobijaćeš obaveštenja o svim promenama po računu, a možeš i da dopuniš kredit svog mobilnog telefona ili mobilnog telefona neke druge osobe iz iste mreže slanjem jedne SMS poruke.

Održavanje računa

0,00 RSD

Ovaj paket možeš besplatno da koristiš ukoliko imaš između 18 i 27 godina. Uz paket dobijaš još i osiguranje od finansijskih gubitaka nastalih zloupotrebom platne kartice Visa PayWave i drugih rizika (Secure wallet), uz osiguranje od nezakonitog korišćenja mobilnog telefona / SIM kartica.

Kombank Start Set

Paket sadrži: dinarski i devizni tekući račun, debitnu karticu Visa PayWave, elektronski servisi (eBank, mBank i SMS servis), uslugu trajnog naloga, povoljniji kurs za kupoprodaju deviza i pre-paid karticu- debitna kartica za mlade (One&Only)- bez naknade za izdavanje.

Održavanje računa

0,00 RSD

Održavanje ovog računa je besplatno samo u prvih 12 meseci korišćenja. Oni koji koriste elektronsko bankarstvo teba da znaju da su samo prva tri računa mesečno bez provizije.

Studentski Hit tekući račun

Uz Student Hit račun dobijaš Visa Inspire platnu karticu i nju možeš da koristiš za podizanje novca na bankomatima Banca Intese u zemlji i inostranstvu bez provizije, možeš da kupuješ bez provizije u zemlji i inostranstvu, koristiš je za kupovinu na internetu, koristiš je za plaćanja putem PayPal naloga i da beskontaktno plaćaš na prodajnim mestima sa payWave terminalom. Takođe, uz ovaj paket možeš da koristiš elektronske servise. Intesa Mobi i Intesa Online ti omogućuju da plaćaš račune, kupuješ evre za plaćanje stanarine ili putovanja preko EUR NET, dobijaš povoljniji kurs, možeš da proveravaš stanje i promet na računu i kartici, bezgotovinski plaćaš nalogom u slobodnoj formi i možeš da pretražuješ lokacije ekspozitura i bankomata.

Održavanje računa

0,00 RSD

Imaš neke nedoumice?

Treba ti pomoć oko nečega? Ne možeš da nađeš odgovor na pitanje u Bazi znanja? Klikni na dugme ispod i pošalji nam svoje pitanje, a mi ćemo ti odgovoriti u što kraćem roku.

Postavi pitanje

Pogodnost paketa je i ISIC Maestro platna studentska kartica koja ti omogućava da ostvariš popuste na više od 35.000 prodajnih mesta u preko 120 zemalja širom sveta, a ovu karticu možeš da koristiš i na svim bankomatima sa oznakom MAESTRO. Korisnici elektronskog bankarstva treba da znaju da se za sva plaćanja obavljena putem ovog servisa naplaćuje provizija 15 RSD po nalogu.

Studentski paket

Ovaj studentski paket sadrži dinarski i devizni (EUR) tekući račun, internet bankarstvo OTPdirekt, SMS servis, dozvoljeno prekoračenje po računu i VISA Virtual- Internet karticu.

Održavanje računa

20,00 RSD

Veća je cena paketa, a sadrži samo najosnovnije usluge. Paket je za mlade od 15 do 26 godina.

Račun za mlade

Ovaj paket obuhvata: Visa Electron Start Card, mesečni izvod, dopuna računa mobilnog telefona, NLB smsKlik (SMS obaveštenje o prilivu), devizni račun i NLB eKlik Lite (elektronsko bankarstvo).

Održavanje računa

150,00 RSD

Ne uspevaš da nađeš ono što ti je potrebno?
Pokušaj ponovo sa pretragom.

Keš

Auto

Novac za stan

Štednja

Kreditna kartica

Račun u Banci

Pogledaj i ovo