Meni treba

Račun u Banci

Šta želiš od računa?

Samo da primam platu

PLAĆENA REKLAMA

Keš da kreneš

SAZNAJ VIŠE

Osnovni računi

Ako želiš da samo primaš platu preko računa, bez mnogo komplikovanih usluga ovo je račun za tebe. Imaš u paketu i karticu za podizanje para na bankomatu.

results

Ovo je najbolja ponuda paketa računa. Nema mesečnog održavanje tekućeg računa. Dobra strana ovog paketa je što bez odlaska u banku možeš podneti zahtev za otvaranje računa, putem aplikacije Telenor banke ili možeš da posetiš inetnet bankarstvo. Nakon toga, možeš da izabereš da odeš i potipišeš ugovor u nekoj od Telenor prodavnica ili da Telenor banka poseti tebe.

Paket Starter

Paket sadrži: viševalutni tekući račun (valute RSD, EUR, USD, GBP, CHF i NOK), jedinstvenu uslugu plaćanja na broj mobilnog ili e-mail (usluga se naplaćuje 25 RSD mesečno), plaćanje računa na klik (plaćanje postpaid Telenor računa), trajni nalog (plaćanje unutar trajnog naloga Telenor banke se ne naplaćaju, a izvan Telenor banke naplaćuje se 25 RSD), najnapredniju self-care opciju za debitnu karticu (izdavanje se naplaćuje 500 RSD), SMS obaveštenje (poruka o prilivu novca se ne naplaćuje,a o odlivu novca sa tekućeg računa naplaćiuje se 5 RSD po poruci bez pdv-a) i debitnu Master Card karticu.

Održavanje računa

0,00 RSD

Veliki je broj usluga u jednom paketu uz veoma povoljno mesečno održavanje.

Dodatno se plaća: dodela serije čekova na kućnu adresu 100 RSD, na šalteru Banke 50 RSD. Provizija za plaćanje računa putem elektonskog ili mobilnog bankarstva naplaćuje se 0,25% od iznosa računa, minimum 10 RSD.

Dinarski tekući račun

Uključeno u cenu paketa: tekući račun, dozvoljeni minus, čekovi, plaćanje putem mobilnog telefona (MobiBank PŠ), e-banking usluga (Homeb@nking sistem), upit u stanje po tekućem računu fizičkog lica putem SMS poruke, telefonski govorni automat i trajni nalog. Cena za penzionere koji primaju penziju preko Poštanske štedionice je samo 85 dinara.

Održavanje računa

110,00 RSD

Ovaj paket nije povoljan za one koji koriste neku od platnih kartica (Visa Classic, Dina debitna i Dina kreditna) zato što se naplaćuje mesečno servisiranje kartica 75 RSD, takođe naplaćuje se i servisiranje elektronskih servisa (eBanking i mBanking) 75 RSD mesečno, plaćanje računa putem elketronskog bankarstva naplaćuje se minimum 22 RSD po nalogu, izdavanje čekova naplaćuje se 50 RSD mesečno, a naknada za odobravanje dozvoljenog prekoračenja je 2% od iznosa prekoračenja, minimum 500 RSD.

Halkbank Osnovni račun

Ovaj paket daje ti mogućnost da koristiš trajni nalog za plaćanje mesečnih obaveza, možeš da koristiš DinaCard debitnu i Visa Classic platne kartice, možeš da dobijaš besplatna SMS obaveštenja o promenama po računu, dostupna ti je i usluga elektronskog i mobilnog bankarstva, izvod o stanju računa dobijaš jednom mesečno besplatno na šalteru banke, imaš mogućnost korišćenja čekova, mogućnost korišćenja DinaCard kreditne kartice, kao i dozvoljeno prekoračenje po računu.

Održavanje računa

120,00 RSD

Paket sadrži osnovne usluge, ali ukoliko hoćeš da koristiš SMS servis mesečno moraš da platiš 50 RSD i ukoliko hoćeš da koristiš servis SMS alarm dodatno plaćaš 80 RSD mesečno. Ukoliko uključiš sve dodatne usluge u paket, cena paketa je 279 RSD.
Nalog za plaćanje putem elektronskog ili mobilnog bankarstva naplaćuje se 15 RSD po nalogu.

Paket račun Selektor

Osnovni Paket Selektor sadrži: tekući dinarski račun, tekući devizni račun, dozvoljeno prekoračenje po računu, račun oročenog depozita, račun štednje po viđenju, debitne kartice (po izboru), kreditnu karticu i telefonski servis. Dodatne usluge u Paketu selektor su: e - banking (bez naknade), M banking (bez naknade), SMS Servis, trajni nalog (bez naknade), SMS Alarm.

Održavanje računa

149,00 RSD

Ovaj paket je za one koji koriste samo najosnovnije usluge banke.

Mana ovog paketa je što se za elektronsko bankrastvo mesečno doplaćuje 70 RSD.

AIK Osnovni tekući račun

Paket sadrži više usluga. Ovo je paket za zaposlena lica i on obuhvata: tekeći račun, Visa Electron debitnu karticu, SMS servis, izvod po tekućem računu. Za korišćenje elektronskog bankarstva doplaćuje se 70 RSD mesečno.

Održavanje računa

150,00 RSD

Dobar paket za one koji plaćaju elektronskim putem i kojima su neophodne samo najosnovnije usluge.

Paket tekući račun

Paket računa uključuje: Tekući račun, besplatno plaćanje računa putem elektronskog bankarstva i besplatno SMS obaveštavanje o izvršenim transakcijama

Održavanje računa

150,00 RSD

Imaš neke nedoumice?

Treba ti pomoć oko nečega? Ne možeš da nađeš odgovor na pitanje u Bazi znanja? Klikni na dugme ispod i pošalji nam svoje pitanje, a mi ćemo ti odgovoriti u što kraćem roku.

Postavi pitanje

Ovaj paket je za one kojima su potrebne samo naosnovnije usluge.

Addiko osnovni paket račun

Ovaj paket obuhvata samo najosnovnije usluge: Visa Electron debitnu karticu, mesečni izvod i SMS servis.

Održavanje računa

150,00 RSD

Paket sadrži samo osnovne usluge. Ovaj paket nije povoljan za one koji žele da koriste elektronsko ili mobilno bankarstvo, zato što se usluga OTP Direkt internet bankarstvo naplaćuje 50 RSD, a OTP m-banking 99 RSD mesečno. Provizija za plaćanje putem elektronskog i mobilnog bankarstva naplaćuje se 15 RSD.

OTP Osnovni paket

Osnovni paket sadrži: dinarski tekući račun, MasterCard Debit PayPass kartica, EURO tekući račun, SMS servis.

Održavanje računa

155,00 RSD

Veliki broj usluga u jednom paketu uz veoma povoljno mesečno održavanje. Paket je za one koji vole jednostavne i ne mnogo moderne pakete. Za svaku dodatnu usluge, pitajte za neki drugi paket u ovoj banci. Paket možeš proširiti uključivanjem osiguranja od nezgode, gubitka posla ili bolovanja, kao i uključivanjem putnog osiguranja.

Osnovni tekući račun

Veliki broj usluga u jednom paketu uz veoma povoljno mesečno održavanje. Uključeno u cenu paketa: tekući račun, devizni račun, korišćenje debitne platne kartice, SMS obaveštenja, trajni nalog, e-banking.

Održavanje računa

159,00 RSD

Dosta usluga za samo jedan dinar više. Za sve koji žele da otvore tekući račun i usmere primanja, pa je samim tim malo ograničavajuća. Ali zato nema stvari koje dodatno plaćaš.

Europlata

Uključeno u cenu paketa: održavanje tekućeg računa, dozvoljeni minus u visini 150% primanja, i to odmah posle uplate prve zarade, zatim debitnu karticu, povoljnije kamatne stope za gotovisnke, potrošačke i stambene kredite, on-line bankarstvo, govorni automat i trajni nalog za plaćanje računa. Provizija za plaćanje računa putem elektronskog bankarstva naplaćuje se 0,5% od iznosa računa, minimum 8 RSD, a maksimum 250 RSD.

Održavanje računa

160,00 RSD

Ne uspevaš da nađeš ono što ti je potrebno?
Pokušaj ponovo sa pretragom.

Keš

Auto

Novac za stan

Štednja

Kreditna kartica

Račun u Banci