results

Dobra strana paketa je što su sve usluge uključene u cenu paketa. Za one koji koriste elektronsko i mobilno bankarstvo za plaćanje računa visoka je provizija, iznosi minimum 22 RSD po nalogu.

Halkbank Kvartet račun

Ovaj paket daje ti mogućnost da koristiš trajni nalog za plaćanje mesečnih obaveza, možeš da koristiš DinaCard debitnu i Visa Classic platne kartice (besplatno), možeš da dobijaš besplatna SMS obaveštenja o promenama po računu, dostupna ti je i usluga elektronskog i mobilnog bankarstva (besplatno), izvod o stanju računa dobijaš jednom mesečno besplatno na šalteru banke, imaš mogućnost korišćenja čekova (izdavanje je besplatno), mogućnost korišćenja DinaCard kreditne kartice (besplatno), kao i dozvoljeno prekoračenje po računu (bez naknade za odobravanje dozvoljenog prekoračenja).

Održavanje računa

240,00 RSD

Paket je sadrži vise posebnih usluga i pogodan je za sve koji žele da otvore tekući račun i usmere svoja primanja u ovu banku. Provizija za plaćanje računa putem elektronskog bankarstva naplaćuje se 0,5% od iznosa računa, minimum 8 RSD, a maksimum 250 RSD.

Europlata Premija

Uključeno u cenu paketa: dozvoljeni minus u visini do dve plate, odmah posle uplate prve zarade, Dina debitnu karticu, MasterCard paypass debitnu karticu, MasterCard Standard kreditnu karticu, povoljnije kamatne stope za gotovinske, refinansirajuće i stambene kredite, on-line bankarstvo, trajni nalog za plaćanje računa i za štednju, mogućnost korišćenja čekova. Posebna pogodnost je besplatan lekarski pregled, kao popusti za članove porodice u zdravstvenoj ustanovi BEL MEDIC. Takođe, pogodnost je korišćenje čekova.

Održavanje računa

290,00 RSD

Dobra strana ovog paketa je što su sve usluge uračunate u cenu paketa i to što bez odlaska u banku možeš podneti zahtev za otvaranje računa, putem aplikacije Mobi banke ili možeš da posetiš inetnet bankarstvo. Nakon toga, možeš da izabereš da odeš i potipišeš ugovor u nekoj od Telenor prodavnica ili da Mobi banka poseti tebe.

Paket Progresiv Plus

Paket Progresiv Plus sadrži: viševalutni tekući račun (valute RSD, EUR, USD, GBP, CHF i NOK), jedinstvenu uslugu plaćanja na broj mobilnog ili e-mail (bez naknade), plaćanje računa na klik (bez naknade), trajni nalog (bez naknade), najnapredniju self-care opciju za debitnu karticu (bez naknade), SMS obaveštenje (bez naknade). Progresiv paket omogućuje najbolji menjački kurs, uplate i isplate u dinarima i evrima na Mobi bankomatima i izdavanje Dina debitne kartice i MasterCard debitne kartice bez naknade. Takođe, korisnicima ovog paketa omogućeno je prvih pet podizanja novca na svim bankomatima u zemlji bez naknade. Korisnici Progresiv plus paketa imaju povoljniju kamatu za keš kredite i kredite za refinansiranje, kao i povoljniju kamatu kod korišćenja kreditnih kartica.

Održavanje računa

300,00 RSD

Namenjen je svim građanima bez obzira na primanja, tj. da li primaju platu ili penziju. Neophodan je sigurnosni depozit za one koji ne primaju platu ili penziju.

Intesa Hit tekući račun

Uključeno u cenu paketa: korišćenje debitne kartice, kreditne kartice, čekova, dozvoljenog minusa, on-line bankarstva, SMS obaveštenja, plaćanje putem mobilnog telefona, Euro više usluga za povoljnu konverziju uz prebacivanje dela sredstava na štednju, kao i usluga dopunskog zdravstvenog osiguranja.

Održavanje računa

300,00 RSD

Paket nije pogodan za zahtevne klijente zato što sadrži osnovne usluge. Otkazivanje ovog paketa banka naplaćuje 500 RSD.

Paket račun Premium

Ovaj paket sadrži: tekući račun u dinarima (sa kamatom na pozitivan saldo), tekući račun u evrima (sa kamatom na pozitivan saldo), pozajmicu po tekućem računu, Dina debitnu karticu, Visa debitnu karticu, Visa kreditnu karticu, E-banking Personal i SMS uslugu.

Održavanje računa

300,00 RSD

Ovo je paket sa dosta posebnih usluga. Paket Privilege uključuje životno osiguranje, povoljniji kurs prilikom prodaje i otkupa efektive, a ukoliko račun otvoriš online dobijaš FitPass kartica sa 6 besplatnih treninga.

Paket Privilege

Bolji paket računa Paket Privilege sadrži: tekući dinarski račun, tekući devizni račun, debitne kartice (DinaCard i Visa Gold debitne kartice), e- bank, m-bank, SMS info i besplatne trajne naloge.

Održavanje računa

390,00 RSD

Imaš neke nedoumice?

Treba ti pomoć oko nečega? Ne možeš da nađeš odgovor na pitanje u Bazi znanja? Klikni na dugme ispod i pošalji nam svoje pitanje, a mi ćemo ti odgovoriti u što kraćem roku.

Postavi pitanje

Ovo je paket sa dosta dobrih opcija, prilagođen i onima koji putuju u inostranstvo. Nije bitno da li imaš redovna primanja, imaćeš svog ličnog bankara sa imenom i prezimenom koji čini da imaš dobar odnos sa bankom. Ostali troškovi: SMS poslat na broj 2323 8.40 RSD + cena SMS poruke po tarifnom paketu mobilnog operatera. SMS izveštaj o uplati na račun 7 RSD po SMS poruci. SMS upit u roamingu 8.40 RSD + cena SMS poruke po tarifnom paketu mobilnog operatera. SMS obaveštenje o transakciji nastaloj platnom karticom 7 RSD po obaveštenju, uz Paket Praktik: 5 obaveštenja bez naknade, ostala 7 RSD po obaveštenju. Takođe, prednost ovog paketa je da može da bude i besplatan, odnosno da ti održavanje paketa bude upola jeftinije i to: ukoliko plaćaš debitnom karticom u zemlji u toku meseca u ukupnom iznosu od 10.000 RSD mesečno održavanje paketa ti se umanjuje za 50% i iznosi 197,50 RSD ili ukoliko plaćaš debitnom karticom u zemlji u toku meseca u ukupnom iznosu od 35.000 RSD mesečno održavanje paketa ti se umanjuje za 100% i iznosi 0 RSD.

Paket Praktik

Uključeno u cenu paketa: dinarski i devizni tekući račun, Visa Electron International kartica za korišćenje sredstava sa računa na bankomatu i za plaćanje u zemlji i inostranstvu, SG Home bank elektronsko bankarstvo, Vocalia telefonski govorni sistem za uvid u stanje po računima, prenos sa tekućeg na štedni račun i kupovinu deviza Mobilia, sistem koji omogućava da proveriš stanje na računu SMS porukom i ukoliko želiš, mogućnost da dobijaš obaveštenja o izvršenim transakcijama platnim karticama, trajni nalog uz koji možeš da plaćaš račune za Infostan, Telenor, Telekom i Vip Mobile bez odlaska u banku.

Održavanje računa

395,00 RSD

Ovaj paket ima visoku cenu paketa, a nudi mali broj usluga.

Zlatni

Paket obuhvata: Dinarski tekući račun i devizni tekući račun, DINA debitna kartica za plaćanje u zemlji, VISA Gold debitna kartica za plaćanje u zemlji, inostranstvu ili putem interneta, VISA Gold popusti, mogućnost dobijanja čekova, mogućnost aktiviranja trajnog naloga, SMS servis, mogućnost dozvoljenog minusa, elektronsko i mobilno bankarstvo bez plaćanja naknade prilikom plaćanja naloga, putno osiguranje: Osigurana suma 20.000 evra, pokrivanje teritorije Evrope, Rusije i Turske, do 30 dana tokom godine, povoljnija kamatna stopa na oročenu štednju za iznose veće od 10.000 EUR i rokom oročenja od 12 meseci i duže, povoljniji menjački kurs na šalteru banke, za kupovinu EUR, USD i CHF.

Održavanje računa

470,00 RSD

Ovo je paket sa dosta posebnih usluga, imaš mogućnost da obavljaš menjačke poslovee po posebnoj Addiko Cosmos kursnoj listi, kao i popuste za kupovinu roba i usluga u zemlji. Ukoliko preneseš zaradu na racun u Addiko banci na poklon dobijaš 4.000 rsd, a možeš da dobiješ i dodatnih 1.000 rsd ukoliko koristiš ovaj paket najmanje 12 meseci, imaš minimum 4 transakcije mesečno na računu od čega 1 transakcija putem digitalnih kanala EBank/MBank i koristiš Ebank ili Mbank.

Addiko Cosmos paket račun

Ovaj paket sadrži: dinarski tekući račun sa Dina debitnom karticom, debitnu Mastercard karticu, mesečni izvod, trajni nalog, SMS obaveštenje, Addiko E-banking, devizni račun (u EUR ili USD), VISA Revolving kreditna kartica, Matercard kartica na rate i Addiko Cosmos kursna lista.

Održavanje računa

560,00 RSD

Ovo je jedan od skupljih paketa. Sadrži tri jedninstvene usluge: Vaš lekar na vezi, Vaš majstor i Vaš drug na drumu. Korisnici ovog paketa računa dobijaju karticu za korišćenje besplatnih 24/7 servisa. Pozivom kontakt centra na broj +381 11 411 88 99 dobijate željenu uslugu. Usluga je aktivna 72 sata posle izdavanja kartice i traje godinu dana. Ovaj paket računa možeš dopuniti i paketima osiguranja: Siguran račun (osiguranje od nezaposlenosti i nezgoda) i Siguran račun plus (osiguranje od nezaposlenosti, nezgoda i dužeg bolovanja), kao i paketima putnog osiguranja: Sigurni u Evropi (po ceni od 199 RSD) i Sigurni u svetu (po ceni od 299 RSD).

Jednostavno tekući račun

Ovaj paket u svojoj ponudi sadrži: dinarski i devizni račun, debitnu karticu, besplatno održavanje Super kartice, SMS obaveštenja za transakcije preko 1.000 RSD, trajni nalog, MasterCard Standard kreditnu karticu (plaćanje na rate), internet bankarstvo, mobilno bankarstvo i ‘’Dobro jutro’’ štednju (online štednju sa oročenjem preko noći). Pored ovih usluga u ponudi ima i još tri jedinstvene usluge koje su dostupne korisnicima ovog paketa 24/7, a to su: Vaš lekar na vezi: dežurni lekar opšte prakse je uvek dostupan za sva pitanja i savete, Vaš majstor: u najkraćem roku resave problem kvarova na električnim ili vodovodnim instalacijama u vašem domu, ovom uslugom su pokriveni troškovi izlaska majstora na teren I izvođenja popravke, i Vaš drug na drumu: dolazi na lice mesta i osposobljava vase vozilo za nastavak puta, a u slučaju kada popravka na licu mesta nije moguća, biće organizovana šlep služba do 300 km udaljenosti, ovom uslugom su pokriveni troškovi izlaska na teren, izvođenje popravke na drumu (dve popravke godišnje) i troškovi šlep službe (dva puta godišnje).

Održavanje računa

319,00 RSD

Ovo je jedan od najskupljih paketa računa koji sadrži više specifičnih usluga. Jedna od dodatnih pogodnosti je besplatno Wiener Städtische osiguranje po tvom izboru (pomoć na putu – manji kvarovi i transport vozila, osiguranje imovine i stvari, putno osiguranje - pokriva 90 dana u toku godine, porodično putno osiguranje – pokriva 30 dana u toku godine ili osiguranje u slučaju odlaganja leta i gubitka prtljaga). Ukoliko želiš da uključiš SMS uslugu mesečno moraš da doplaćuješ još 50 RSD. Postoji mogućnost online otvaranja računa.

Premium tekući račun

Paket ti pruža mogućnost podizanja novca na svim bankomatima u zemlji bez naknade, imaš povlašćeni kurs za zamenu deviza, kao i besplatnu uslugu internet (NetBanking) i mobilnog (MBanking) bankarstva. Takođe, za ovaj paket je vezana MasterCard Gold i Dina debitna kartica, koja ti pruža mogućnost beskontaktnog plaćanja, sigurnog internet plaćanja garantovanog MasterCard Secure kodom, članstva u Biznis klubu na Aerodromu „Nikola Tesla“ kao i članstva u MasterCard Elite programu čime stičete pravo učešća u svim „Kupi i osvoji“ kampanjama koje organizuje MasterCard.

Održavanje računa

595,00 RSD

Ovo je najskuplji paket računa koji pored osnovnih usluga sadrži i neke specifične kao što su Kombank Trader- aplikacija za trgovanje hartijama od vrednosti (bez naknade za izdavanje sertifikata) i Kombank Premijum program pogodnosti – partnerske kompanije Komercijalne banke koje korisnicima premijum seta obezbeđuju dodatne pogodnosti prilikom kupovine proizvoda ili usluga. Takođe, uz ovaj paket klijent dobija i osiguranje od finansijskih gubitaka nastalih zloupotrebom platne kartice MasterCard Gold Contactless i drugih rizika (Secure wallet), Osiguranje od posledica nesrećnog slučaja (osiguranje za slučaj trajnog invaliditeta od 50% do 100% kao posledice nesrećnog slučaja (nezgode) i smrti usled nezgode) i zdravstveno osiguranje za slučaj hirurških intervencija.

Kombank Premijum Set

Paket sadrži: dinarski i devizni račun, debitnu karticu MasterCard Gold Contactless, trajni nalog, dozvoljeno prekoračenje u visini jedne plate uvećane za 50%, sa rokom otplate do 24 meseca, povoljniji kurs za kupoprodaju deviza, kreditne i kartice sa odloženim plaćanjem - Visa Revolving kreditna kartica ili MasterCard Installment kreditna kartica ili MasterCard Standard kartica sa odloženim plaćanjem – jedna od navedenih kartica može biti u setu, bez naknade za godišnju članarinu ili Visa Gold kartica sa odloženim plaćanjem i putnim zdravstvenim osiguranjem – bez naknade za godišnju članarinu i čekovi- izdavanje prvih pet čekova mesečno je besplatno.

Održavanje računa

610,00 RSD

Ne uspevaš da nađeš ono što ti je potrebno?
Pokušaj ponovo sa pretragom.

Keš

Auto

Novac za stan

Štednja

Kreditna kartica

Račun u Banci

Pogledaj i ovo