PLAĆENA REKLAMA

Keš da kreneš

SAZNAJ VIŠE
results

Dobra strana paketa je što su sve usluge uključene u cenu paketa. Za one koji koriste elektronsko i mobilno bankarstvo za plaćanje računa visoka je provizija, iznosi minimum 22 RSD po nalogu.

Halkbank Kvartet račun

Ovaj paket daje ti mogućnost da koristiš trajni nalog za plaćanje mesečnih obaveza, možeš da koristiš DinaCard debitnu i Visa Classic platne kartice (besplatno), možeš da dobijaš besplatna SMS obaveštenja o promenama po računu, dostupna ti je i usluga elektronskog i mobilnog bankarstva (besplatno), izvod o stanju računa dobijaš jednom mesečno besplatno na šalteru banke, imaš mogućnost korišćenja čekova (izdavanje je besplatno), mogućnost korišćenja DinaCard kreditne kartice (besplatno), kao i dozvoljeno prekoračenje po računu (bez naknade za odobravanje dozvoljenog prekoračenja).

Održavanje računa

240,00 RSD

Paket je jedan od jeftinijih u okviru boljih paketa, ali zato pruža mogućnost korišćenja samo šest najosnovnijih usluga. Ograničenje ovog paketa je što je neophodno imati redovna mesečna primanja. Ono što je plus kod ovog paketa su povoljni uslovi za kredite, korišćenje kreditnih kartica i povoljniji uslovi za korišćenje dozvoljenog minusa.

Tvist Plus paket

Ovaj paket obuhvata: tekući račun sa Debit MasterCard karticom, SMS notifikaciju, dozvoljeno prekoračenje, elektronsko bankarstvo (i-bank), trajni nalog za plaćanje usluga i čekove. Proizvodi po izboru su: gotovinski kredit bez valutne klauzule, kredit za refinansiranje bez valutne klauzule, savršen keš kredit – 50% niža naknada za obradu zahteva i Visa kreditna kartica- povoljna mesečna naknada i popusti kod odabranih trgovaca i MasterCard® Gold revolving kreditna kartica.

Održavanje računa

254,00 RSD

Paket je sadrži vise posebnih usluga i pogodan je za sve koji žele da otvore tekući račun i usmere svoja primanja u ovu banku. Provizija za plaćanje računa putem elektronskog bankarstva naplaćuje se 0,5% od iznosa računa, minimum 8 RSD, a maksimum 250 RSD.

Europlata Premija

Uključeno u cenu paketa: dozvoljeni minus u visini do dve plate, odmah posle uplate prve zarade, MasterCard paypass debitnu karticu, MasterCard Standard kreditnu karticu, povoljnije kamatne stope za gotovinske, refinansirajuće i stambene kredite, on-line bankarstvo, trajni nalog za plaćanje računa i za štednju, mogućnost korišćenja čekova. Posebna pogodnost je besplatan lekarski pregled, kao popusti za članove porodice u zdravstvenoj ustanovi BEL MEDIC. Takođe, pogodnost je korišćenje čekova.

Održavanje računa

290,00 RSD

Iako je cena paketa viša od sledećih rangiranih, ima dosta dobrih usluga koje su uključene. Bez naknade za korišćenje VISA Plus za minus debitne kartice. SMS servis (poruke obaveštenja ili upita stanja)- preko 5 poruka u mesecu 5 RSD po poruci. Paket je dobar za one koji koriste elektronsko i mobilno bankarstvo, zato što OTPdirekt i OTP m-banking mogu da koriste bez mesečne naknade.

OTP Bonus paket

Paket sadrži: dinarski i devizni EUR tekući račun, MasterCard Debit PayPass kartica, VISA Plus za minus debitna kartica (kartica omogućava korišćenje dozvoljenog minusa bez kamate od dana transakcije do poslednjeg dana u mesecu), SMS servis (mesečno 5 SMS poruka gratis), EURO Bonus štedni račun – račun za sredstva po viđenju, OTPdirekt servis, dopuna kredita mobilnog telefona SMS-om, menjačke poslove- prodaja klijentu do 500 EUR mesečno po srednjem kursu, čekovne blankete.

Održavanje računa

295,00 RSD

Dobra strana ovog paketa je što su sve usluge uračunate u cenu paketa i to što bez odlaska u banku možeš podneti zahtev za otvaranje računa, putem aplikacije Telenor banke ili možeš da posetiš inetnet bankarstvo. Nakon toga, možeš da izabereš da odeš i potipišeš ugovor u nekoj od Telenor prodavnica ili da Telenor banka poseti tebe. Kao korisnik Progresiv plus paketa dobijaš još i besplatno Uniqa osiguranje za sebe i članove svoje uže porodice 30 dana u godini, svuda u svetu.

Paket Progresiv Plus

Paket Progresiv Plus sadrži: viševalutni tekući račun (valute RSD, EUR, USD, GBP, CHF i NOK), jedinstvenu uslugu plaćanja na broj mobilnog ili e-mail (bez naknade), plaćanje računa na klik (bez naknade), trajni nalog (bez naknade), najnapredniju self-care opciju za debitnu karticu (bez naknade), SMS obaveštenje (bez naknade). Progresiv paket omogućuje najbolji menjački kurs, uplate i isplate u dinarima i evrima na Telenor bankomatima i izdavanje MasterCard debitne kartice bez naknade. Takođe, korisnicima ovog paketa omogućeno je podizanja novca na svim bankomatima u zemlji i to bez naknade. Korisnici Progresiv plus paketa imaju povoljniju kamatu za keš kredite i kredite za refinansiranje, kao i povoljniju kamatu kod korišćenja kreditnih kartica.

Održavanje računa

300,00 RSD

Namenjen je svim građanima bez obzira na primanja, tj. da li primaju platu ili penziju. Neophodan je sigurnosni depozit za one koji ne primaju platu ili penziju. Dodatno plaćaš: provera stanja po računima i karticama, provera kursne liste, kao i usluge aktiviranja i deaktiviranja pojedinačnih SMS obaveštenja tarifiraju se 7,20 RSD + osnovna cena poruke za korisnike Telenor i MTSm, a 7,20 RSD za korisnike VIP mreže. Naknada za vođenje Intesa Hit/Intesa Magnifica tekućeg računa se naplaćuje samo po računima koji su imali finansijsku promenu u toku meseca.

Intesa Hit tekući račun

Uključeno u cenu paketa: korišćenje debitne kartice, kreditne kartice, čekova, dozvoljenog minusa, on-line bankarstva, SMS obaveštenja, plaćanje putem mobilnog telefona, Euro više usluga za povoljnu konverziju uz prebacivanje dela sredstava na štednju, kao i usluga dopunskog zdravstvenog osiguranja. SMS usluga je besplatna za isticanje ili promenu iznosa dozvoljenog prekoračenja po tekućem računu ili neizvršenju nekog od trajnih naloga, kao i o potrošnji po kreditnoj kartici, uplati na tekući račun ili uplati iz inostranstva na devizni račun.

Održavanje računa

300,00 RSD

Imaš neke nedoumice?

Treba ti pomoć oko nečega? Ne možeš da nađeš odgovor na pitanje u Bazi znanja? Klikni na dugme ispod i pošalji nam svoje pitanje, a mi ćemo ti odgovoriti u što kraćem roku.

Postavi pitanje

Paket nije pogodan za zahtevne klijente zato što sadrži osnovne usluge. Otkazivanje ovog paketa banka naplaćuje 500 RSD.

Paket račun Premium

Ovaj paket sadrži: tekući račun u dinarima (sa kamatom na pozitivan saldo), tekući račun u evrima (sa kamatom na pozitivan saldo), pozajmicu po tekućem računu, Dina debitnu karticu, Visa debitnu karticu, Visa kreditnu karticu, E-banking Personal i SMS uslugu.

Održavanje računa

300,00 RSD

Ovo je paket sa dosta posebnih usluga. Paket Privilege uključuje životno osiguranje, povoljniji kurs prilikom prodaje i otkupa efektive, a u Metro Cash&Carry distributivnim centrima plaćaš bezgotovinski do visine sredstava na tekućem računu.

Paket Privilege

Bolji paket računa Paket Privilege sadrži: tekući dinarski račun, tekući devizni račun, debitne kartice (Visa Electron, Visa Gold, Dina Card Electron, Dina Bel Medic kartica, Dina Aman kartica, Metro debitna kartica,), e- bank, m-bank, SMS info i besplatne trajne naloge. Takođe dobijaš i popust od 5% prilikom kupovine proizvoda Maestro Travel paket koji omogućava putno i zdravstveno osiguranje za vreme putovanja u trajanju od 90 dana u toku godine.

Održavanje računa

390,00 RSD

Ovo je paket sa dosta dobrih opcija, prilagođen i onima koji putuju u inostranstvo. Nije bitno da li imaš redovna primanja, imaćeš svog ličnog bankara sa imenom i prezimenom koji čini da imaš dobar odnos sa bankom. Ostali troškovi: SMS poslat na broj 2323 8.40 RSD + cena SMS poruke po tarifnom paketu mobilnog operatera. SMS izveštaj o uplati na račun 7 RSD po SMS poruci. SMS upit u roamingu 8.40 RSD + cena SMS poruke po tarifnom paketu mobilnog operatera. SMS obaveštenje o transakciji nastaloj platnom karticom 7 RSD po obaveštenju, uz Paket Praktik: 5 obaveštenja bez naknade, ostala 7 RSD po obaveštenju. Takođe, prednost ovog paketa je da može da bude i besplatan, odnosno da ti održavanje paketa bude upola jeftinije i to: ukoliko plaćaš debitnom karticom u zemlji u toku meseca u ukupnom iznosu od 10.000 RSD mesečno održavanje paketa ti se umanjuje za 50% i iznosi 197,50 RSD ili ukoliko plaćaš debitnom karticom u zemlji u toku meseca u ukupnom iznosu od 35.000 RSD mesečno održavanje paketa ti se umanjuje za 100% i iznosi 0 RSD.

Paket Praktik

Uključeno u cenu paketa: dinarski i devizni tekući račun, Visa Electron International kartica za korišćenje sredstava sa računa na bankomatu i za plaćanje u zemlji i inostranstvu, SG Home bank elektronsko bankarstvo, Vocalia telefonski govorni sistem za uvid u stanje po računima, prenos sa tekućeg na štedni račun i kupovinu deviza Mobilia, sistem koji omogućava da proveriš stanje na računu SMS porukom i ukoliko želiš, mogućnost da dobijaš obaveštenja o izvršenim transakcijama platnim karticama, trajni nalog uz koji možeš da plaćaš račune za Infostan, Telenor, Telekom i Vip Mobile bez odlaska u banku.

Održavanje računa

395,00 RSD

Ovaj paket ima visoku cenu paketa, a nudi mali broj usluga.

Zlatni

Paket obuhvata: Dinarski tekući račun i devizni tekući račun, DINA debitna kartica za plaćanje u zemlji, VISA Gold debitna kartica za plaćanje u zemlji, inostranstvu ili putem interneta, VISA Gold popusti, mogućnost dobijanja čekova, mogućnost aktiviranja trajnog naloga, SMS servis, mogućnost dozvoljenog minusa, elektronsko i mobilno bankarstvo bez plaćanja naknade prilikom plaćanja naloga, putno osiguranje: Osigurana suma 20.000 evra, pokrivanje teritorije Evrope, Rusije i Turske, do 30 dana tokom godine, povoljnija kamatna stopa na oročenu štednju za iznose veće od 10.000 EUR i rokom oročenja od 12 meseci i duže, povoljniji menjački kurs na šalteru banke, za kupovinu EUR, USD i CHF.

Održavanje računa

470,00 RSD

Ovo je paket sa dosta posebnih usluga, imaš mogućnost da obavljaš menjačke poslovee po posebnoj Addiko Cosmos kursnoj listi, kao i popuste za kupovinu roba i usluga u zemlji.

Addiko Cosmos paket račun

Ovaj paket sadrži: dinarski tekući račun, VISA Black debitnu karticu (bez troškova za izdavanje i članarine, mogućnost podizanja gotovine bez naknade na bankomatima Addiko banke u Srbiji, Crnoj Gori, BiH i Hrvatskoj i posebni popusti prilikom kupovine robe i usluga u vise od 20 trgovačkih mesta u zemlji), Addiko COSMOS kursna lista, mesečni izvod, trajni nalog, SMS obaveštenje, Addiko E-banking, devizni račun (u EUR ili USD), MasterCard debitna kartica (mogućnost korišćenja kartice u EURO zoni i bez naknade za konverziju) i VISA Revolving kreditna kartica.

Održavanje računa

560,00 RSD

Paket nema toliko širok spektar usluga, a cena paketa je visoka. Klijenti koji otvore ovaj paket dobijaju povoljnije uslove za oročenu šrednju u RSD, kao i povoljnije keš kredite, kredite za refinansiranje i potrošačke kredite. Ovi klijenti takođe imaju na usluzi i ličnog bankara.

NLB Zlatni račun

Paket obuhvata: Visa Electron, zlatna Maestro debitna kartica, dozvoljeno prekoračenje, mesečni izvod, trajni nalog, dopunu računa mobilnog telefona, devizni račun, NLB sms Klik (obaveštenje o prilivu na račun), NLB eKlik (elektronsko bankarstvo), NLB mKlik (mobilno bankarstvo), NLB Čuvarkuća (kreditna kartica sa otplatom na rate).

Održavanje računa

480,00 RSD

Ovo je jedan od skupljih paketa. Sadrži tri jedninstvene usluge: Vaš lekar na vezi, Vaš majstor i Vaš drug na drumu. Korisnici ovog paketa računa dobijaju karticu za korišćenje besplatnih 24/7 servisa. Pozivom kontakt centra na broj +381 11 411 88 99 dobijate željenu uslugu. Usluga je aktivna 72 sata posle izdavanja kartice i traje godinu dana. Ovaj paket računa možeš dopuniti i paketima osiguranja: Siguran račun (osiguranje od nezaposlenosti i nezgoda) i Siguran račun plus (osiguranje od nezaposlenosti, nezgoda i dužeg bolovanja), kao i paketima putnog osiguranja: Sigurni u Evropi (po ceni od 199 RSD) i Sigurni u svetu (po ceni od 299 RSD).

Jednostavno tekući račun

Ovaj paket u svojoj ponudi sadrži: dinarski i devizni račun, debitnu karticu, besplatno održavanje Super kartice, SMS obaveštenja za transakcije preko 1.000 RSD, trajni nalog, MasterCard Standard kreditnu karticu (plaćanje na rate), internet bankarstvo, mobilno bankarstvo i ‘’Dobro jutro’’ štednju (online štednju sa oročenjem preko noći). Pored ovih usluga u ponudi ima i još tri jedinstvene usluge koje su dostupne korisnicima ovog paketa 24/7, a to su: Vaš lekar na vezi: dežurni lekar opšte prakse je uvek dostupan za sva pitanja i savete, Vaš majstor: u najkraćem roku resave problem kvarova na električnim ili vodovodnim instalacijama u vašem domu, ovom uslugom su pokriveni troškovi izlaska majstora na teren I izvođenja popravke, i Vaš drug na drumu: dolazi na lice mesta i osposobljava vase vozilo za nastavak puta, a u slučaju kada popravka na licu mesta nije moguća, biće organizovana šlep služba do 300 km udaljenosti, ovom uslugom su pokriveni troškovi izlaska na teren, izvođenje popravke na drumu (dve popravke godišnje) i troškovi šlep službe (dva puta godišnje).

Održavanje računa

319,00 RSD

Ovo je jedan od najskupljih paketa računa koji sadrži više specifičnih usluga. Jedna od dodatnih pogodnosti je besplatno Wiener Städtische osiguranje po tvom izboru (pomoć na putu – manji kvarovi i transport vozila, osiguranje imovine i stvari, putno osiguranje - pokriva 90 dana u toku godine, porodično putno osiguranje – pokriva 30 dana u toku godine ili osiguranje u slučaju odlaganja leta i gubitka prtljaga). Ukoliko želiš da uključiš SMS uslugu mesečno moraš da doplaćuješ još 50 RSD. Postoji mogućnost online otvaranja računa.

Premium tekući račun

Paket ti pruža mogućnost podizanja novca na svim bankomatima u zemlji bez naknade, imaš povlašćeni kurs za zamenu deviza, kao i besplatnu uslugu internet (NetBanking) i mobilnog (MBanking) bankarstva. Takođe, za ovaj paket je vezana MasterCard Gold debitna kartica, koja ti pruža mogućnost beskontaktnog plaćanja, sigurnog internet plaćanja garantovanog MasterCard Secure kodom, članstva u Biznis klubu na Aerodromu „Nikola Tesla“ kao i članstva u MasterCard Elite programu čime stičete pravo učešća u svim „Kupi i osvoji“ kampanjama koje organizuje MasterCard.

Održavanje računa

595,00 RSD

Ovo je najskuplji paket računa koji pored osnovnih usluga sadrži i neke specifične kao što su Kombank Trader- aplikacija za trgovanje hartijama od vrednosti (bez naknade za izdavanje sertifikata) i Kombank Premijum program pogodnosti – partnerske kompanije Komercijalne banke koje korisnicima premijum seta obezbeđuju dodatne pogodnosti prilikom kupovine proizvoda ili usluga. Takođe, uz ovaj paket klijent dobija i osiguranje od finansijskih gubitaka nastalih zloupotrebom platne kartice MasterCard Gold Contactless i drugih rizika (Secure wallet), Osiguranje od posledica nesrećnog slučaja (osiguranje za slučaj trajnog invaliditeta od 50% do 100% kao posledice nesrećnog slučaja (nezgode) i smrti usled nezgode) i zdravstveno osiguranje za slučaj hirurških intervencija.

Kombank Premijum Set

Paket sadrži: dinarski i devizni račun, debitnu karticu MasterCard Gold Contactless, trajni nalog, dozvoljeno prekoračenje u visini jedne plate uvećane za 50%, sa rokom otplate do 24 meseca, povoljniji kurs za kupoprodaju deviza, kreditne i kartice sa odloženim plaćanjem - Visa Revolving kreditna kartica ili MasterCard Installment kreditna kartica ili MasterCard Standard kartica sa odloženim plaćanjem – jedna od navedenih kartica može biti u setu, bez naknade za godišnju članarinu ili Visa Gold kartica sa odloženim plaćanjem i putnim zdravstvenim osiguranjem – bez naknade za godišnju članarinu i čekovi- izdavanje prvih pet čekova mesečno je besplatno.

Održavanje računa

610,00 RSD

Ukoliko u okviru ovog paketa koristiš šest osnovnih usluga mesečno zaduženje je 250 RSD. Takođe, imaš mogućnost da uključiš i sledeće usluge koje se dodatno plaćaju: pozajmica 90 RSD, dodatni SMS 50 RSD, Visa Gold 140 RSD, devizni račun 350 RSD, putno osiguranje 340 RSD, pomoć u kući i na putu 399 RSD i osiguranje od nezgode 249 RSD. Ukoliko preneseš zaradu u banku do 31.12.2018. godine na poklon dobijaš 5.000 rsd.

Može paket tekući račun

Paket računa sadrži: Tekući račun, Dinacard karticu, Visa Electron karticu, internet bankarstvo, mobilno bankarstvo i SMS obaveštenje.

Održavanje računa

250,00 RSD

Ne uspevaš da nađeš ono što ti je potrebno?
Pokušaj ponovo sa pretragom.

Keš

Auto

Novac za stan

Štednja

Kreditna kartica

Račun u Banci

Pogledaj i ovo