O nama

Ovaj sajt postoji da nikada ne plaćaš više nego što je zaista potrebno. Želimo da pomognemo da lakše sagledaš sve strane određenog proizvoda. Otuda su naši kriterijumi i kvalitativni, a ne isključivo kvantitativni. Okrenuti su potrebama potrošača, a ne banaka.

Zašto postoji ovaj sajt?

  • Da ne plaćaš više nego što je zaista potrebno.
  • Da ti finansijske usluge budu jasnije.
  • Da skrati vreme koje trošiš da bi pronašao podatke o nekoj finansijskoj usluzi.
  • Da lakše shvatiš da čak i odlične usluge sa povoljnim cenama možda nisu dobar izbor za tebe.
  • Da pronađeš i alternativno rešenje.

Zašto TOP 5?

Zato što istraživanja govore da bankarski klijenti u moru ponuda potroše dosta vremena da se raspitaju, obiđu ekspoziture, pozovu prijatelje, telefoniraju call centrima banaka, pretražuju po internetu, a sve to da naprave uži izbor ponuda koje vredi razmotriti.

Top 5 je izbor naših stručnjaka koji znatno skraćuje fazu istraživanja.

Kako da pronađeš najbolju ponudu?

Odaberi koja te usluga interesuje, kako da prođeš najpovoljnije, koji je to period i valuta koji te interesuju i za nekoliko trenutaka dobićeš svoju ličnu listu TOP 5 najboljih ponuda. U svakom trenutku možeš da promeniš parametre svoje pretrage i da ponovo pokreneš proces selekcije.

Ko radi za tebe?

Tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom rada u bankama u Srbiji, razvojem bankarskih proizvoda, rada sa stanovništvom i menadžmentom komunikacije sa potrošačima, kao i istraživački tim koji dnevno radi na prikupljanju i analizi podataka.

Vesna

Vesna Milivojević

glavni i odgovorni urednik

Dugogodišnji bankarski ekspert iz više oblasti (rad sa stanovništvom, rad sa privredom, strateški marketing) sa iskustvom od 15 godina. Radila je u jednoj domaćoj banci (Jubanka) i više stranih banaka (ProCredit, Volskbank, Societe Generale). Takođe licencirani je trener u radu sa građanima na radionicama „Upravljanje ličnim finansijama“ pod okriljem NBS.

Pokreće sajt uporediustedi.rs gde je suosnivač i glavni i odgovorni urednik.

Diplomirani je ekonomista Ekonomskog Fakulteta u Beogradu i kontinuirano se usavršava iz raznih oblasti, uključujući i data base marketing. Udata je ima dvoje dece.

Ako te zanima još neka činjenica o našem sajtu, pitaj nas. Ako znamo, rado ćemo ti odgovoriti.

Budi detaljan kako bismo ti dali što precizniji odgovor.