Krediti

Treba ti keš, a tvoja plata je dinarska? Keš krediti (dinarski) koji ne prate kretanje kursa evra mogu biti dobro rešenje. Ne treba ti dodatni novac za depozit. Ako uzmeš sa fiksnom kamatom, rata ti ostaje ista do kraja, a sa promenljivom kamatom - rata se menja svakog meseca.

Najbolje ponude keš kredita u dinarima, najniže mesečne rate.

Treba ti keš, a tvoja plata prati kretanje kursa evra? Ovi keš krediti (eur) bi mogli biti opcija za tebe. Problem može biti depozit od 30% od iznosa kredita koji ostaje u banci dok ne otplatiš kredit. Pitaj u banci da li može da ti uključi i iznos depozita u kredit. U suprotnom, pogledaj ponudu dinarskih keš kredita.

Najbolje ponude keš kredita u eurima, najniže mesečne rate.

Potrošački krediti (dinarski) su za tebe ako ti je plata dinarska. Nije obavezno učešće ili je minimalno. Ako uzmeš sa fiksnom kamatom, rata ti ostaje ista do kraja, a sa promenljivom kamatom rata se menja svakog meseca. Pogledaj sam šta ti više odgovara. U zavisnoti od visine kredita i namene kredita, pogledaj i installment kartice. Možda one mogu da ti završe posao na rate, ali bez kamate.

Najbolje ponude potrošačkih kredita u dinarima (nameštaj, turističko putovanje, ogrev, energetsku efikasnost), najniže mesečne rate.

Ako treba nešto konkretno da kupiš uzmi u radnji predračun i u banci pitaj za potrošački kredit. Potrošački krediti (eur) imaju učešće od 30% i dobro je da plata prati kurs evra, jer prati i rata. Ako nije slučaj, pogledaj ponudu dinarskih potrošačkih kredita.

Najbolje ponude potrošačkih kredita u eurima, najniže mesečne rate.

Kupuješ auto, nov, polovan a nemaš dovoljno? Pogledaj TOP 5 iz ponude Auto krediti (dinarski) ako tvoja plata ne prati kurs evra i nemaš za učešće jer nije obavezno ili je minimalno. Biraj da li ti odgovara da se rata menja ili da je fiksna.

Najbolje ponude za kredit za kupovinu polovnih i novih  automobila u dinarima, najniže mesečne rate .

Ako tvoja plata prati kurs evra i imaš za učešće 30% od vrednosti automobila koji kupuješ, nov ili polovan, krediti koje treba da pogledaš su auto krediti (eur). Ukoliko to nije slučaj, pogledaj ponudu dinarskih auto kredita.

Najbolje ponude za kredit za kupovinu polovnih i novih  automobila u dinarima, najniže mesečne rate.

Već si se zadužio, a treba ti keš i tvoja plata je dinarska? Pogledaj TOP 5 Krediti za refinansiranje (dinarski) - ne prate kretanje kursa evra. Bez depozita. Ako uzmeš sa fiksnom kamatom, rata ti ostaje ista do kraja, a sa promenljivom kamatom, rata se menja svakog meseca.

Najbolje ponude kredita za refinansiranje  (refinansirajućih) kredita u dinarima, najniže mesečne rate .

Već si se zadužio, a treba ti keš? Ako tvoja plata prati kretanje kursa evra, onda pogledaj TOP 5 Krediti za refinansiranje (eur). Depozit je 30% od iznosa kredita i ostaje u banci dok ne otplatiš kredit. Pitaj u banci da li može da ti uključi i iznos depozita u kredit, ako nemaš dovoljno novca. U suprotnom, pogledaj ponudu dinarskih kredita za refinansiranje.

Najbolje ponude kredita za refinansiranje u eurima, najniže mesečne rate .

Stambeni krediti (dinarski) nisu najpovoljniji na tržištu. Kamatne stope su previsoke, a neke banke nude ovu vrstu stambenih kredita na mnogo kraće periode otplate nego što je to uobičajno za standardni stambeni kredit. Zato, ovu vrstu stambenih kredita ne preporučujemo.

Najbolje ponude stambenih kredita u dinarima, najniže mesečne rate .

Ako hoćeš kredit sa fiksnom kamatom, budi u tom slučaju spreman da platiš malo više. Računaj na promenu kursa evra svakog meseca, ali fiksnu ratu. Ako želiš da iskoristiš trenutnu prednost niske stope EUROIBOR, pogledaj TOP 5 stambeni kredit (eur) sa promenljivom kamatom. Postoji i kredit sa kombinovanom kamatom gde na svake dve godine možeš da menjaš vrstu kamate.

Najbolje ponude stambenih kredita u eurima, najniže mesečne rate .

Krediti za renoviranje prate kurs evra, važno ako ti je plata dinarska. Neke banke ovaj kredit isplaćuju po tranšama, dok neke isplaćuju 30% kredita u kešu, a ostatak po profakturama. Kod svih ovih kredita kamatna stopa je promenljiva.

Najbolje ponude kredita za renoviranje stana, najniže mesečne rate .

PočetnaO namaKreditiŠtednjaPaketi računaKreditne karticeKampanje

Copyright 2016. Uporedi uštedi. Sva prava zadržana.

Pravna regulativa | Marketing i usluge