Meni treba

Račun u Banci

Šta želiš od računa?

Želim što više da radim on-line

Više usluga u računu

Ako želiš da što manje odlaziš u banku, a koristiš što više elektronsko bankarstvo i svoj mobilni telefon, onda je ovo pravi izbor za tebe. Paket je malo je skuplji, ali vredi.

results

Dobra strana ovog paketa je što su sve usluge uračunate u cenu paketa i to što bez odlaska u banku možeš podneti zahtev za otvaranje računa, putem aplikacije Telenor banke ili možeš da posetiš inetnet bankarstvo. Nakon toga, možeš da izabereš da odeš i potipišeš ugovor u nekoj od Telenor prodavnica ili da Telenor banka poseti tebe.

Paket Progresiv

Paket Progresiv sadrži: viševalutni tekući račun (valute RSD, EUR, USD, GBP, CHF i NOK), jedinstvenu uslugu plaćanja na broj mobilnog ili e-mail (bez naknade), plaćanje računa na klik (bez naknade), trajni nalog (bez naknade), najnapredniju self-care opciju za debitnu karticu (bez naknade), SMS obaveštenje (bez naknade). Progresiv paket omogućuje najbolji menjački kurs, uplate i isplate u dinarima i evrima na Telenor bankomatima i izdavanje MasterCard debitne kartice bez naknade. Takođe, korisnicima ovog paketa omogućeno je da prvih pet podizanja novca mesečno obave bez naknade na drugim bankomatima u zemlji, a dodatna podizanja se naplaćuju 50 RSD, dok se upit stanja na računu na bankomatu druge banke naplaćuje 30 RSD. Isplata gotovine na bankomatu drugih banaka u inostranstvu naplaćuje se 1% (min. 400 RSD), a isplata gotovine na šalteru druge banke u zemlji i inostranstvu naplaćuje se 1% (min. 600 RSD).

Održavanje računa

300,00 RSD

Namenjen je svim građanima bez obzira na primanja, tj. da li primaju platu ili penziju. Neophodan je sigurnosni depozit za one koji ne primaju platu ili penziju. Dodatno plaćaš: provera stanja po računima i karticama, provera kursne liste, kao i usluge aktiviranja i deaktiviranja pojedinačnih SMS obaveštenja tarifiraju se 7,20 RSD + osnovna cena poruke za korisnike Telenor i MTSm, a 7,20 RSD za korisnike VIP mreže. Naknada za vođenje Intesa Hit/Intesa Magnifica tekućeg računa se naplaćuje samo po računima koji su imali finansijsku promenu u toku meseca.

Intesa Hit tekući račun

Uključeno u cenu paketa: korišćenje debitne kartice, kreditne kartice, čekova, dozvoljenog minusa, on-line bankarstva, SMS obaveštenja, plaćanje putem mobilnog telefona, Euro više usluga za povoljnu konverziju uz prebacivanje dela sredstava na štednju, kao i usluga dopunskog zdravstvenog osiguranja. SMS usluga je besplatna za isticanje ili promenu iznosa dozvoljenog prekoračenja po tekućem računu ili neizvršenju nekog od trajnih naloga, kao i o potrošnji po kreditnoj kartici, uplati na tekući račun ili uplati iz inostranstva na devizni račun.

Održavanje računa

300,00 RSD

Iako je cena paketa viša od sledećih rangiranih, ima dosta dobrih usluga koje su uključene. Bez naknade za korišćenje VISA Plus za minus debitne kartice. SMS servis (poruke obaveštenja ili upita stanja)- preko 5 poruka u mesecu 5 RSD po poruci. Paket je dobar za one koji koriste elektronsko i mobilno bankarstvo, zato što OTPdirekt i OTP m-banking mogu da koriste bez mesečne naknade.

OTP Bonus paket

Paket sadrži: dinarski i devizni EUR tekući račun, MasterCard Debit PayPass kartica, VISA Plus za minus debitna kartica (kartica omogućava korišćenje dozvoljenog minusa bez kamate od dana transakcije do poslednjeg dana u mesecu), SMS servis (mesečno 5 SMS poruka gratis), EURO Bonus štedni račun – račun za sredstva po viđenju, OTPdirekt servis, dopuna kredita mobilnog telefona SMS-om, menjačke poslove- prodaja klijentu do 500 EUR mesečno po srednjem kursu, čekovne blankete.

Održavanje računa

295,00 RSD

Dobra strana paketa je što su sve usluge uključene u cenu paketa. Za one koji koriste elektronsko i mobilno bankarstvo za plaćanje računa visoka je provizija, iznosi minimum 22 RSD po nalogu.

Halkbank Kvartet račun

Ovaj paket daje ti mogućnost da koristiš trajni nalog za plaćanje mesečnih obaveza, možeš da koristiš DinaCard debitnu i Visa Classic platne kartice (besplatno), možeš da dobijaš besplatna SMS obaveštenja o promenama po računu, dostupna ti je i usluga elektronskog i mobilnog bankarstva (besplatno), izvod o stanju računa dobijaš jednom mesečno besplatno na šalteru banke, imaš mogućnost korišćenja čekova (izdavanje je besplatno), mogućnost korišćenja DinaCard kreditne kartice (besplatno), kao i dozvoljeno prekoračenje po računu (bez naknade za odobravanje dozvoljenog prekoračenja).

Održavanje računa

240,00 RSD

Paket je sadrži vise posebnih usluga i pogodan je za sve koji žele da otvore tekući račun i usmere svoja primanja u ovu banku. Provizija za plaćanje računa putem elektronskog bankarstva naplaćuje se 0,5% od iznosa računa, minimum 8 RSD, a maksimum 250 RSD.

Europlata Premija

Uključeno u cenu paketa: dozvoljeni minus u visini do dve plate, odmah posle uplate prve zarade, MasterCard paypass debitnu karticu, MasterCard Standard kreditnu karticu, povoljnije kamatne stope za gotovinske, refinansirajuće i stambene kredite, on-line bankarstvo, trajni nalog za plaćanje računa i za štednju, mogućnost korišćenja čekova. Posebna pogodnost je besplatan lekarski pregled, kao popusti za članove porodice u zdravstvenoj ustanovi BEL MEDIC. Takođe, pogodnost je korišćenje čekova.

Održavanje računa

290,00 RSD

Paket nije pogodan za zahtevne klijente zato što sadrži osnovne usluge. Otkazivanje ovog paketa banka naplaćuje 500 RSD.

Paket račun Premium

Ovaj paket sadrži: tekući račun u dinarima (sa kamatom na pozitivan saldo), tekući račun u evrima (sa kamatom na pozitivan saldo), pozajmicu po tekućem računu, Dina debitnu karticu, Visa debitnu karticu, Visa kreditnu karticu, E-banking Personal i SMS uslugu.

Održavanje računa

300,00 RSD

Imaš neke nedoumice?

Treba ti pomoć oko nečega? Ne možeš da nađeš odgovor na pitanje u Bazi znanja? Klikni na dugme ispod i pošalji nam svoje pitanje, a mi ćemo ti odgovoriti u što kraćem roku.

Postavi pitanje

Ovo je paket sa dosta posebnih usluga. Paket Privilege uključuje životno osiguranje, povoljniji kurs prilikom prodaje i otkupa efektive, a u Metro Cash&Carry distributivnim centrima plaćaš bezgotovinski do visine sredstava na tekućem računu.

Paket Privilege

Bolji paket računa CrediPaket Privilege sadrži: tekući dinarski račun, tekući devizni račun, debitne kartice (Visa Electron, Visa Gold, Dina Card Electron, Dina Bel Medic kartica, Dina Aman kartica, Metro debitna kartica,), e- bank, m-bank, SMS info i besplatne trajne naloge. Takođe dobijaš i popust od 5% prilikom kupovine proizvoda Maestro Travel paket koji omogućava putno i zdravstveno osiguranje za vreme putovanja u trajanju od 90 dana u toku godine. Provizija za korišćenje elektronskog bankarstva je 0,20%, minimum 20 RSD.t Agricole banke.

Održavanje računa

390,00 RSD

Ovo je paket sa dosta dobrih opcija, prilagođen i onima koji putuju u inostranstvo. Nije bitno da li imaš redovna primanja, imaćeš svog ličnog bankara sa imenom i prezimenom koji čini da imaš dobar odnos sa bankom. Ostali troškovi: SMS poslat na broj 2323 8.40 RSD + cena SMS poruke po tarifnom paketu mobilnog operatera. SMS izveštaj o uplati na račun 7 RSD po SMS poruci. SMS upit u roamingu 8.40 RSD + cena SMS poruke po tarifnom paketu mobilnog operatera. SMS obaveštenje o transakciji nastaloj platnom karticom 7 RSD po obaveštenju, uz Paket Praktik: 5 obaveštenja bez naknade, ostala 7 RSD po obaveštenju.

Paket Praktik

Uključeno u cenu paketa: dinarski i devizni tekući račun, Visa Electron International kartica za korišćenje sredstava sa računa na bankomatu i za plaćanje u zemlji i inostranstvu, SG Home bank elektronsko bankarstvo, Vocalia telefonski govorni sistem za uvid u stanje po računima, prenos sa tekućeg na štedni račun i kupovinu deviza Mobilia, sistem koji omogućava da proveriš stanje na računu SMS porukom i ukoliko želiš, mogućnost da dobijaš obaveštenja o izvršenim transakcijama platnim karticama, trajni nalog uz koji možeš da plaćaš račune za Infostan, Telenor, Telekom i Vip Mobile bez odlaska u banku.

Održavanje računa

395,00 RSD

Ovaj paket ima visoku cenu paketa, a nudi mali broj usluga.

Gold

Paket obuhvata: Dinarski i devizni tekući račun, e- bank, trajni nalog, VISA Gold debitnu karticu, dozvoljeno prekoračenje, čekove, SMS obaveštenje, putno osiguranje, VISA Gold popusti, povoljnija kamatna stopa na oročenu štednju za iznose veće od 10.000 eur i rok oročenja od 12 meseci i povoljniji menjački kurs na šalteru banke, za kupovinu i prodaju EUR, USD i CHF.

Održavanje računa

470,00 RSD

Na pozitivan saldo po tekućem računu banka vrši obračun i pripis kamate na kraju svakog meseca po godišnjoj kamatnoj stopu od 0,10%, fiksno.

Addico Cosmos paket račun

Ovaj paket sadrži: dinarski tekući račun, VISA Black debitnu karticu (bez troškova za izdavanje i članarine, mogućnost podizanja gotovine bez naknade na bankomatima Addico banke u Srbiji, Crnoj Gori, BiH i Hrvatskoj i posebni popusti prilikom kupovine robe i usluga u vise od 20 trgovačkih mesta u zemlji), Addico COSMOS kursna lista, mesečni izvod, trajni nalog, SMS obaveštenje, Addico E-banking, devizni račun, MasterCard debitna kartica (mogućnost korišćenja kartice u EURO zoni i bez naknade za konverziju), VISA Revolving kreditna kartica i umanjeni trošak obrade kredita (50% umanjeni troškovi obrade gotovinskih kredita).

Održavanje računa

480,00 RSD

Ne uspevaš da nađeš ono što ti je potrebno?
Pokušaj ponovo sa pretragom.

Keš

Auto

Novac za stan

Štednja

Kreditna kartica

Račun u Banci