results

Ovo je najbolja ponuda paketa računa. Nema mesečnog održavanje tekućeg računa. Dobra strana ovog paketa je što bez odlaska u banku možeš podneti zahtev za otvaranje računa, putem aplikacije Telenor banke ili možeš da posetiš inetnet bankarstvo. Nakon toga, možeš da izabereš da odeš i potipišeš ugovor u nekoj od Telenor prodavnica ili da Telenor banka poseti tebe.

Paket Starter

Paket sadrži: viševalutni tekući račun (valute RSD, EUR, USD, GBP, CHF i NOK), jedinstvenu uslugu plaćanja na broj mobilnog ili e-mail (usluga se naplaćuje 25 RSD mesečno), plaćanje računa na klik (plaćanje postpaid Telenor računa), trajni nalog (plaćanje unutar trajnog naloga Telenor banke se ne naplaćaju, a izvan Telenor banke naplaćuje se 25 RSD), najnapredniju self-care opciju za debitnu karticu (izdavanje se naplaćuje 500 RSD), SMS obaveštenje (poruka o prilivu novca se ne naplaćuje,a o odlivu novca sa tekućeg računa naplaćiuje se 5 RSD po poruci bez pdv-a) i debitnu Master Card karticu.

Održavanje računa

0,00 RSD

Ovaj paket je za one koji koriste samo najosnovnije usluge banke.

Mana ovog paketa je što se za elektronsko bankrastvo mesečno doplaćuje 70 RSD.

AIK Osnovni tekući račun

Paket sadrži više usluga. Ovo je paket za zaposlena lica i on obuhvata: tekeći račun, Visa Electron debitnu karticu, SMS servis, izvod po tekućem računu. Za korišćenje elektronskog bankarstva doplaćuje se 70 RSD mesečno.

Održavanje računa

150,00 RSD

Veliki je broj usluga u jednom paketu uz veoma povoljno mesečno održavanje.

Dodatno se plaća: dodela serije čekova na kućnu adresu 100 RSD, na šalteru Banke 50 RSD. Provizija za plaćanje računa putem elektonskog ili mobilnog bankarstva naplaćuje se 0,25% od iznosa računa, minimum 10 RSD.

Dinarski tekući račun

Uključeno u cenu paketa: tekući račun, dozvoljeni minus, čekovi, plaćanje putem mobilnog telefona (MobiBank PŠ), e-banking usluga (Homeb@nking sistem), upit u stanje po tekućem računu fizičkog lica putem SMS poruke, telefonski govorni automat i trajni nalog. Cena za penzionere koji primaju penziju preko Poštanske štedionice je samo 85 dinara.

Održavanje računa

110,00 RSD

Ovaj paket nije povoljan za one koji koriste neku od platnih kartica (Visa Classic, Dina debitna i Dina kreditna) zato što se naplaćuje mesečno servisiranje kartica 75 RSD, takođe naplaćuje se i servisiranje elektronskih servisa (eBanking i mBanking) 75 RSD mesečno, plaćanje računa putem elketronskog bankarstva naplaćuje se minimum 22 RSD po nalogu, izdavanje čekova naplaćuje se 50 RSD mesečno, a naknada za odobravanje dozvoljenog prekoračenja je 2% od iznosa prekoračenja, minimum 500 RSD.

Halkbank Osnovni račun

Ovaj paket daje ti mogućnost da koristiš trajni nalog za plaćanje mesečnih obaveza, možeš da koristiš DinaCard debitnu i Visa Classic platne kartice, možeš da dobijaš besplatna SMS obaveštenja o promenama po računu, dostupna ti je i usluga elektronskog i mobilnog bankarstva, izvod o stanju računa dobijaš jednom mesečno besplatno na šalteru banke, imaš mogućnost korišćenja čekova, mogućnost korišćenja DinaCard kreditne kartice, kao i dozvoljeno prekoračenje po računu.

Održavanje računa

120,00 RSD

Dodatno plaćaš: SMS provera stanja po računima i karticama, provera kursne liste, kao i usluge aktiviranja i deaktiviranja pojedinačnih SMS obaveštenja.

Ove SMS usluge tarifiraju se 6.00 RSD + PDV za korisnike Telenor, MTS i VIP mreže. Klijentima koji koriste elektronsko bankarstvo za bezgotovinsko plaćanje prve tri transakcije mesečno su besplatne, a nakon toga se naplaćuje naknada 1% od iznosa (minimum 45 RSD, maksimum 5.000 RSD).

Intesa Basic

Osnovni paket Bancka Intesa pruža klijentu 9 usluga. Veliki broj usluga u jednom paketu uz povoljno mesečno održavanje. Ovaj paket račun dobar je i zbog toga što svi mogu da ga koriste, bez obzira da li imaju redovna primanja/penziju. Uključeno u cenu paketa: tekući račun, korišćenje debitne platne kartice, SMS obaveštenja o prekoračenju na računu ili o transakciji preko kartice, kao i o prilivu sredstava na račun, e-banking.

Održavanje računa

125,00 RSD

Paket sadrži osnovne usluge, ali ukoliko hoćeš da koristiš SMS servis mesečno moraš da platiš 50 RSD i ukoliko hoćeš da koristiš servis SMS alarm doatno plaćaš 80 RSD mesečno. Ukoliko uključiš sve dodatne usluge u paket, cena paketa je 279 RSD.
Nalog za plaćanje putem elektronskog ili mobilnog bankarstva naplaćuje se 15 RSD po nalogu.

Paket račun Selektor

Osnovni Paket Selektor sadrži: tekući dinarski račun, tekući devizni račun, dozvoljeno prekoračenje po računu, račun oročenog depozita, račun štednje po viđenju, debitne kartice (po izboru), kreditnu karticu i telefonski servis. Dodatne usluge u Paketu selektor su: e - banking (bez naknade), M banking (bez naknade), SMS Servis, trajni nalog (bez naknade), SMS Alarm.

Održavanje računa

149,00 RSD

Imaš neke nedoumice?

Treba ti pomoć oko nečega? Ne možeš da nađeš odgovor na pitanje u Bazi znanja? Klikni na dugme ispod i pošalji nam svoje pitanje, a mi ćemo ti odgovoriti u što kraćem roku.

Postavi pitanje

Uz ovaj paket klijent dobija i osiguranje od finansijskih gubitaka nastalih zloupotrebom platne kartice Visa PayWave i drugih rizika i osiguranje od posledica nesrećnog slučaja (osiguranje za slučaj trajnog invaliditeta od 50% do 100% kao posledice nesrećnog slučaja (nezgode) ili smrti usled nezgode.

Kombank Aktiv Set

Uključeno u cenu paketa: tekući račun- dinarski i devizni, debitna kartica Visa PayWave, elektronski servisi (eBank, mBank i SMS servis), trajni nalog, dozvoljeni minus u iznosu do jedne mesečne plate uvećane za 50%, sa rokom otplate do 24 meseca, povoljniji kurs za kupoprodaju deviza, kreditne kartice sa odloženim plaćanjem- Visa Revolving kreditna kartica ili MasterCard Installment kreditna kartica ili MasterCard Standard kartica sa odloženim plaćanjem – jedna od navedenih kartica može biti u setu, bez naknade za godišnju članarinu i čekovi- izdavanje prvih pet čekova u mesecu je bez naknade.

Održavanje računa

310,00 RSD

Paket sadrži samo osnovne usluge. Ovaj paket nije povoljan za one koji žele da koriste elektronsko ili mobilno bankarstvo, zato što se usluga OTP Direkt internet bankarstvo naplaćuje 50 RSD, a OTP m-banking 99 RSD mesečno. Provizija za plaćanje putem elektronskog i mobilnog bankarstva naplaćuje se 15 RSD.

OTP Osnovni paket

Osnovni paket sadrži: dinarski tekući račun, MasterCard Debit PayPass kartica, EURO tekući račun, SMS servis.

Održavanje računa

155,00 RSD

Veliki broj usluga u jednom paketu uz veoma povoljno mesečno održavanje. Paket je za one koji vole jednostavne i ne mnogo moderne pakete. Za svaku dodatnu usluge, pitajte za neki drugi paket u ovoj banci.

Osnovni tekući račun

Veliki broj usluga u jednom paketu uz veoma povoljno mesečno održavanje. Uključeno u cenu paketa: tekući račun, devizni račun, korišćenje debitne platne kartice, SMS obaveštenja, dozvoljeni minus i trajni nalog. Paket se može dopuniti uslugom Internet bankarstva uz mesečnu doplatu od 120 RSD, kao i MasterCard Standard kreditnom karticom uz mesečnu doplatu od 200 RSD.

Održavanje računa

159,00 RSD

Dosta usluga za samo jedan dinar više. Za sve koji žele da otvore tekući račun i usmere primanja, pa je samim tim malo ograničavajuća. Ali zato nema stvari koje dodatno plaćaš.

Europlata

Uključeno u cenu paketa: održavanje tekućeg računa, dozvoljeni minus u visini 150% primanja, i to odmah posle uplate prve zarade, zatim debitnu karticu, povoljnije kamatne stope za gotovisnke, potrošačke i stambene kredite, on-line bankarstvo, govorni automat i trajni nalog za plaćanje računa. Provizija za plaćanje računa putem elektronskog bankarstva naplaćuje se 0,5% od iznosa računa, minimum 8 RSD, a maksimum 250 RSD.

Održavanje računa

160,00 RSD

Ovaj paket sadrži veliki broj usluga, uz ovaj paket dobijaš štednu knjižicu sa višom kamatnom stopom od standardne u valuti EUR. Dodatno se plaća provizija za elektronsko plaćanje putem interneta ili mobilnog telefona i to: nalozi do 300.000 RSD 0,40% (min 20 RSD, max 600 RSD), hitni nalozi do 300.000 RSD (RTGS nalozi) 0,45% (min 150 RSD, max 700 RSD) i nalozi preko 300.000 RSD 0,20% (min 600 RSD, max 3.000 RSD).

Prima paket

Paket sadrži: tekući dinarski račun, devizni račun (u valuti EUR, USD, CHF), besplatno izdavanje Visa Electron/Maestro/Dina debitne kartice, dozvoljeni minus po tekućem računu uz nižu kamatnu stopu u odnosu na standardnu, besplatno internet i mobilno bankarstvo, štednu knjižicu, besplatni trajni nalog, izdavanje izvoda o svim promenama na računu putem e-mail-a ili na šalteru banke (bez naknade), usluge Info Centra (provera stanja na računu putem telefona), mogućnost plaćanja dopune mobilnog telefona putem platne kartice i besplatne SMS poruke o promenama po računu (prvih 10 SMS poruka o odlivu po računu i notifikacija o transakcijama platnim karticama su besplatne, a nakon toga se ova usluga naplaćuje 5 RSD po poruci).

Održavanje računa

200,00 RSD

Za one koji vole jednostavne i ne mnogo moderne pakete. Za svaku dodatnu usluge, pitajte za neki drugi paket u ovoj banci. Tekući račun se otvara bez obzira da li ste u radnom odnosu ili ne. Otvaranje računa je besplatno. Postoji mogućnost otvaranja računa online, i u tom slučaju dobijaš besplatno održavanje računa prvih 12 meseci.

Tekući račun

Uključeno u cenu paketa: uz tekući račun se nudi mogućnost korišćenja dozvoljenog minusa, čekova kao i slanje izvoda na kućnu adresu. Dodatno se plaća usluge NetBanking-a 70 RSD mesečno, kao i MBanking-a 70 RSD mesečno i SMS usluga 50 RSD. Takođe, provizija za korišćenje NetBankinga i MBankinga je 0,25% po nalogu, minimum 15 RSD, maksimum 1.500 RSD.

Održavanje računa

180,00 RSD

Ovaj paket ima dosta praktičnih opcija, naročito ako koristiš trajni nalog za plaćanje. Nije bitno da li imaš redovna primanja, imaćeš svog ličnog bankara sa imenom i prezimenom koji čini da imaš dobar odnos sa bankom. Ako ne putuješ u inostranstvo, onda je ovo dobar paket za tebe. Ostali troškovi: SMS poslat na broj 2323 8.4 RSD + cena SMS poruke po tarifnom paketu mobilnog operatera. SMS izveštaj o uplati na račun 7 RSD po SMS poruci. SMS upit u roamingu 8.4 RSD + cena SMS poruke po tarifnom paketu mobilnog operatera. SMS obaveštenje o transakciji nastaloj platnom karticom 7 RSD po obaveštenju.

Paket Klasik

Uključeno u cenu paketa: dinarski tekući račun, DinaCard kartica za korišćenje sredstava sa računa na bankomatu i za plaćanje u zemlji, SG Home bank elektronsko bankarstvo, Vocalia telefonski govorni sistem za uvid u stanje po računima, prenos sa tekućeg na štedni račun i kupovinu deviza, Mobilia, sistem koji omogućava da proveriš stanje na računu SMS porukom i ukoliko želiš, mogućnost da dobijaš obaveštenja o izvršenim transakcijama platnim karticama, VMS usluga, dopuna pre-paid računa mobilnog telefona preko kartice, Trajni nalog uz koji možeš da plaćaš račune za Infostan, Telenor, Telekom i Vip Mobile bez odlaska u banku.

Održavanje računa

195,00 RSD

Ograničenje je što ovaj paket mogu da koriste samo zaposleni ili penzioneri sa redovnim mesečnim primanjima. Provizija za plaćanje računa putem elektronskog bankarstva je: za naloge do 3.000 RSD 15 RSD po nalogu, za naloge od 3.000,01 RSD do 299.999,99 RSD 0,20%, minimum 25 RSD po nalogu i za naloge preko 300.000 RSD 0,10%, maksimalno 3.500 RSD po nalogu. Provera stanja putem SMS poruke naplaćuje se 10 RSD + cena SMS poruke po tarifnom maketu mobilnog operatera.

Fresh paket

Ovaj paket omogućava korišćenje: tekućeg računa, dozvoljenog minusa (u visini do jedne plate), trajnog naloga, debitne kartice DinaCard International (godišnja članarina 50 RSD), čekova, E-banking (bez troškova održavanja), VISA kreditne kartice ( bez godišnje članarine). Paket omogućava i posebne pogodnosti za sledeće proizvode: kreditne kartice (bez godišnje članarine), keš krediti (bez troškova aplikacije) i stambeni kreditit u valuti EUR (bez troškova aplikacije i bez troškova održavanja kredita).

Održavanje računa

280,00 RSD

Malo je skuplji paket, ali je puno usluga uključeno.

Imaš i zaradu od kamate koja se obračunava na slobodna sredstva na tekućem računu.

Alpha Total Start paket

U okviru ovog paketa dobijaš: dinarski tekući račun sa osiguranjem od posledica nesrećnog slučaja, devizni tekući račun, Dina, Visa ili MasterCard debitnu karticu, sa mogućnošću kupovine uz popust kod partnera Banke, besplatne trajne naloge za kupovinu i prodaju valute, besplatno plaćanje računa putem trajnih naloga, pozajmicu po tekućem računu bez provizije za odobravanje, pasivnu kamatu po tekućem računu koju banka obračunava na raspoloživa sredstva svakog dana (2,00% za sredstva u RSD, a 0,20% za sredstva u EUR), SMS obaveštavanje (bez mesečne naknade) i korišćenje E- banking usluge (bez naknade za mesečno održavanje). Provizija za plaćanje računa putem elektronskog bankarstva za naloge do 299.999,99 RSD je 0,20% od iznosa računa, minimum 20 RSD

Održavanje računa

200,00 RSD

Paket je skuplji i sadrži samo osnovne usluge. Naplaćuje se provizija za plaćanje računa putem elektronskog bankarstva 0,25% po nalogu, minimum 25 RSD, a maksimum 2.500 RSD.

Paket račun Standard

Ovaj paket sadrži sledeće proizvode: tekući račun u RSD (sa kamatom na pozitivan saldo), tekući račun u EUR (sa kamatom na pozitivan saldo), pozajmicu po tekućem računu, Dina debitnu karticu, E-banking Personal i SMS uslugu.

Održavanje računa

200,00 RSD

Paket je skuplji i pruža mogućnost korišćenja šest najosnovnijih usluga. Ograničenje ovog paketa je što je neophodno imati redovna mesečna primanja.

Tvist paket

Ovaj paket obuhvata: tekući račun sa Debit MasterCard karticom, SMS notifikaciju, dozvoljeno prekoračenje, trajni nalog za plaćanje usluga i čekove. Proizvodi po izboru su: gotovinski kredit bez valutne klauzule, kredit za refinansiranje bez valutne klauzule, savršen keš kredit – 50% niža naknada za obradu zahteva i Visa kreditna kartica- povoljna mesečna naknada i popusti kod odabranih trgovaca.

Održavanje računa

203,00 RSD

Ovo je osnovni paket sa dosta specifičnim uslugama.

Jeste malo skuplji, ali ako su ove usluge ono što ti zaista treba, onda je pravi paket za tebe.

Specijalna ponuda banke, koja traje do kraja oktobra, je keš kredit do 150.000 RSD sa kamatom od 0% i bez troškova obrade kredita svakom ko preporuči tri nova klijenta koji otvore račun i prenesu zaradu u banku. Takođe, ova ponuda važi i za sve one koji su putem preporuke postali klijenti banke.

Paket Confort

Ovo je osnovni paket računa Credit Agricole banke. Paket Confort uključuje povoljniji kurs prilikom prodaje i otkupa efektive, a u Metro Cash&Carry distributivnim centrima plaćaš bezgotovinski do visine sredstava na tekućem računu. Paket Confort sadrži: tekući dinarski račun, tekući devizni račun, debitne kartice (Visa Electron, Metro debitna kartica), e- bank i SMS info. Možeš da dobiješ i Dina debitnu karticu uz obavezno plaćanje godišnje članarine. Takođe postoji mogućnost izdavanja Dina Bel Medic kartice i Dina Aman kartice na zahtev klijenta. Provizija za korišćenje elektronskog bankarstva je 0,20%, minimum 20 RSD.

Održavanje računa

230,00 RSD

Paket nudi samo najosnovnije usluge. Za one koji žele da koriste uluge SMS servisa moraće da se informišu o drugim paketima u banci. Dobro je to što se mesečno održavanje računa naplaćuje samo u slučaju da je bilo promena po računu.

Net paket

Ovaj paket obuhvata: dinarski tekući račun, VISA Classic debitnu karticu, mogućnost dobijanja čekova građana, mogućnost dobijanja pozajmice po tekućem računu i elektronsko bankarstvo. Provizija za plaćanje računa putem elektronskog bankarstva je 0,25% od iznosa računa, minimum 15 RSD, a maksimum 1.500 RSD.

Održavanje računa

250,00 RSD

Dobar paket za one koji koriste čekove i plaćaju elektronskim putem. Dodatna pogodnost je i pozajmica do 10.000 RSD po povoljnim uslovima.

Paket tekući račun

Paket računa uključuje: pozajmicu po tekućem računu, čekove, Visa Electron karticu, SMS obaveštavanje, e- banking, mobilno i telefonsko bankarstvo, dopunu mobilnog telefona i uslugu trajnog naloga.

Održavanje računa

250,00 RSD

Na pozitivan saldo po tekućem računu banka vrši obračun i pripis kamate na kraju svakog meseca po godišnjoj kamatnoj stopu od 0,10%, fiksno.

Addiko Start paket račun

Ovaj paket obuhvata: dinarski račun, VISA Electron debitnu karticu sa mogućnošću podizanja gotovine bez naknade na bankomatima Addico banke u Srbiji, Crnoj Gori, BiH i Hrvatskoj (bez troškova za izdavanje kartice i bez članarine), mesečni izvod, trajni nalog (bez naknade), SMS obaveštenja, Addico E-banking.

Održavanje računa

270,00 RSD

Iako ovaj paket pruža vise usluga, cena paketa je visoka.

NLB Dobar račun

Paket obuhvata: Visa Electron, dozvoljeno prekoračenje, mesečni izvod, trajni nalog, dopunu računa mobilnog telefona, SMS servis (obaveštenje o prilivu), devizni račun, NLB Klik Light (e- banking), NLB Klik Full (e- banking), NLB Čuvarkuću-kreditnu karticu za plaćanje na rate (odloženo plaćanje roba i usluga i podizanje gotovine.), Visa Credo (revolving karticu).

Održavanje računa

300,00 RSD

Ovo je paket koji je namenjen svim korisnicima: mladima od 18 godina, zaposlenima i penzionerima. Paket se sastoji iz tri dela (A, B i C) koja možeš da kombinuješ i to tako da možeš da uzmeš samo tip A, A+B ili A+B+C. U okviru paketa A dobijaš savremene usluge transfera novca i plaćanja - usluge vezane za tekući račun i taj paket te košta 250 RSD.Ukoliko se odlučiš za drugu kombinaciju A+B, tu dobijaš sve usluge iz A dela i možeš da koristiš dozvoljeno prekoračenje do 30.000 RSD bez obračuna kamate, a naknada za ovaj paket je 500 RSD.A ukoliko se odlučiš za treću kombinaciju A+B+C, dobijaš sve iz paketa A i B i dobijaš i još polisu osiguranja po izboru, a cena ovog paketa je 550 RSD mesečno.

Start paket tekući račun

Osnovni START paket teku'i ra;un sadrži: dinarski tekući račun, debitnu karticu (MasterCard debit ili Visa electron), mesečni izvod po tekućem računu, trajni nalozi bez naknade, izdavanje čekova bez naknade, isplata penzije unapred (važi samo za penzionere), SMS servis, devizni račun + Visa electron debit (devizna), kreditna kartica VISA Classic, MasterCard standard ili VISA Gold revolving (bez naknade za izdavanje i mesečne članarine, eBanking i mBanknig (bez naknade) i usluga Kontakt centra bez naknade.

Održavanje računa

250,00 RSD

Ne uspevaš da nađeš ono što ti je potrebno?
Pokušaj ponovo sa pretragom.

Keš

Auto

Novac za stan

Štednja

Kreditna kartica

Račun u Banci

Pogledaj i ovo